E EfeStrafe Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Root olmama rağmen USB'deki dosyaları silemiyorum terminalden de denedim silinmiyor. 1TB olmasına rağmen boş alan yok gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2024
Root olmama rağmen USB'deki dosyaları silemiyorum terminalden de denedim silinmiyor. 1TB olmasına rağmen boş alan yok gözüküyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 GParted kullanarak format atmayı deneyebilirsiniz.
E EfeStrafe Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #3 K.Makise dedi: GParted kullanarak format atmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Operation pendingde kalıyor.
K.Makise dedi: GParted kullanarak format atmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Operation pendingde kalıyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 SSD'niz bozulmuş olabilir mi? Başka bir işletim sisteminde ya da root değil de Kali kullanıcısında da sorun aynı mı?
SSD'niz bozulmuş olabilir mi? Başka bir işletim sisteminde ya da root değil de Kali kullanıcısında da sorun aynı mı?