Mef Bezos Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 147 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Merhaba VirtualBox'a Kali Linux kuruyorum ve RAM işlemci aşamasında düzgün çalışması için ideal miktarlar nedir merak ettim. Yardım edin.
Merhaba VirtualBox'a Kali Linux kuruyorum ve RAM işlemci aşamasında düzgün çalışması için ideal miktarlar nedir merak ettim. Yardım edin.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 15 Temmuz 2024 #2 Mümkün olduğu kadar yüksek tutun hocam. 16 GB RAM varsa 8'ini verin gitsin.
SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 15 Temmuz 2024 #3 Varsayılanlarda kalsın.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 15 Temmuz 2024 #4 XPLSG dedi: Mümkün olduğu kadar yüksek tutun hocam. 16 GB RAM varsa 8'ini verin gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadara pek de gerek yok bildiğim kadarıyla.
XPLSG dedi: Mümkün olduğu kadar yüksek tutun hocam. 16 GB RAM varsa 8'ini verin gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadara pek de gerek yok bildiğim kadarıyla.
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 Mef Bezos dedi: Merhaba VirtualBox'a Kali Linux kuruyorum ve RAM işlemci aşamasında düzgün çalışması için ideal miktarlar nedir merak ettim. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminizdeki miktarları ikiye ayırmak en mantıklısı olacaktır bence. Veya Ram'iniz 32/64 ise 8/12 vermeniz yeter de artar diye düşünüyorum.
Mef Bezos dedi: Merhaba VirtualBox'a Kali Linux kuruyorum ve RAM işlemci aşamasında düzgün çalışması için ideal miktarlar nedir merak ettim. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminizdeki miktarları ikiye ayırmak en mantıklısı olacaktır bence. Veya Ram'iniz 32/64 ise 8/12 vermeniz yeter de artar diye düşünüyorum.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 15 Temmuz 2024 #6 ATTILA453 dedi: Hocam o kadara pek de gerek yok bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Vermesinin ekstra bir zararı yok, olabildiğince akıcı olsun yeter zaten live veya direk sisteme kurulmasıyla aynı performansı veremez.
ATTILA453 dedi: Hocam o kadara pek de gerek yok bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Vermesinin ekstra bir zararı yok, olabildiğince akıcı olsun yeter zaten live veya direk sisteme kurulmasıyla aynı performansı veremez.
mashiro Hectopat Tux Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.224 Makaleler 4 Çözümler 36 16 Temmuz 2024 #7 Ana makinenin çalışmasına engel olmayacak kadar vermeniz yerinde olacaktır. 2/1 ver gibi bir fikirinde hatalı olduğunu düşünüyorum.
Ana makinenin çalışmasına engel olmayacak kadar vermeniz yerinde olacaktır. 2/1 ver gibi bir fikirinde hatalı olduğunu düşünüyorum.