sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 1 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar, Kali Linux'ta OpenVPN hata veriyor, sertifika hatası çözemedim, çözümü bilen yazabilir. Bu hata yüzünden Kali Linux'ta gizliliği tam sağlayacak bir ücretsiz VPN arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar, Kali Linux'ta OpenVPN hata veriyor, sertifika hatası çözemedim, çözümü bilen yazabilir. Bu hata yüzünden Kali Linux'ta gizliliği tam sağlayacak bir ücretsiz VPN arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 OpenVPN’i sorunsuz kullanıyorum. Hata detayını paylaşırsanız yardımcı olurum.
sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 1 Temmuz 2022 #3 James Gosling dedi: OpenVPN’i sorunsuz kullanıyorum. Hata detayını paylaşırsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Hata bu. Dosya Ekleri unknown.png 213,1 KB · Görüntüleme: 464
James Gosling dedi: OpenVPN’i sorunsuz kullanıyorum. Hata detayını paylaşırsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Hata bu.
James Gosling Megapat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 987 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 sudo openvpn - -config X.ovpn şeklinde çalıştırır mısınız bir de? Not: Tireler birleşik.
sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 1 Temmuz 2022 #5 James Gosling dedi: sudo openvpn - -config X.ovpn şeklinde çalıştırır mısınız bir de? Not: Tireler birleşik. Genişletmek için tıkla... Bunu yazdı. Dosya Ekleri 1656699895590.png 19,2 KB · Görüntüleme: 428
James Gosling dedi: sudo openvpn - -config X.ovpn şeklinde çalıştırır mısınız bir de? Not: Tireler birleşik. Genişletmek için tıkla... Bunu yazdı.
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #6 openvpn --auth-nocache --config vpnbook-ca222-udp25000.ovpn Bu komutu kullanin. Eger hata vermezse sizden kullanici adi ve sifre isteyecek. Bunun disinda ProtonVPN'in CLI surumunu kullanabilirsin.
openvpn --auth-nocache --config vpnbook-ca222-udp25000.ovpn Bu komutu kullanin. Eger hata vermezse sizden kullanici adi ve sifre isteyecek. Bunun disinda ProtonVPN'in CLI surumunu kullanabilirsin.
sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 1 Temmuz 2022 #7 elpscrack dedi: openvpn --auth-nocache --config vpnbook-ca222-udp25000.ovpn Bu komutu kullanin. Eger hata vermezse sizden kullanici adi ve sifre isteyecek. Bunun disinda ProtonVPN'in CLI surumunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre istedi ancak girdiğimde aynı hatayı aldım.
elpscrack dedi: openvpn --auth-nocache --config vpnbook-ca222-udp25000.ovpn Bu komutu kullanin. Eger hata vermezse sizden kullanici adi ve sifre isteyecek. Bunun disinda ProtonVPN'in CLI surumunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifre istedi ancak girdiğimde aynı hatayı aldım.
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #8 sigurdd dedi: Kullanıcı adı ve şifre istedi ancak girdiğimde aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Bu hata ile ilgili biraz arastirma yaptim ancak bir cozumunu bulamadim. Sunucu degistirmeyi denedin mi?
sigurdd dedi: Kullanıcı adı ve şifre istedi ancak girdiğimde aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Bu hata ile ilgili biraz arastirma yaptim ancak bir cozumunu bulamadim. Sunucu degistirmeyi denedin mi?
sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 1 Temmuz 2022 #9 elpscrack dedi: Bu hata ile ilgili biraz arastirma yaptim ancak bir cozumunu bulamadim. Sunucu degistirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim her şeyi denedim ancak çözümü yok, deliricem.
elpscrack dedi: Bu hata ile ilgili biraz arastirma yaptim ancak bir cozumunu bulamadim. Sunucu degistirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim her şeyi denedim ancak çözümü yok, deliricem.
E elpscrack Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 143 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #10 sigurdd dedi: Denedim her şeyi denedim ancak çözümü yok, deliricem. Genişletmek için tıkla... Baglansaniz bile tahminimce yavas olacaktir. ProtonVPN indirip, Hollanda sunucusuna baglanman tavsiyemdir.
sigurdd dedi: Denedim her şeyi denedim ancak çözümü yok, deliricem. Genişletmek için tıkla... Baglansaniz bile tahminimce yavas olacaktir. ProtonVPN indirip, Hollanda sunucusuna baglanman tavsiyemdir.