Kali Linux için Wi-Fi adaptör tavsiyesi

whoiszen

Picopat
Dostlar Kali Linux için Wi-Fi adaptörü arıyorum. Aklımda fazlaca var ama tam karar veremedim. Bazılarının satışı durmuş, bazıları devam ediyor. USB tarzı mı alayım yoksa düz modem tarzında mı? Seçtiğim adaptörler aşağıda var, sizce hangisi veya önereceğiniz var mı? Ucuz pahalı fark etmez, en fazla 650 TL.

Bunun stoğunu hiçbir yerde bulamadım, herhangi bir yerde var mı?

TP-Link adaptörlerinde Kali'de sürücülerle ilgili çok sorun yaşamıştım ve packet injection performansı dandik adaptörlerden daha kötüydü. Tavsiyem Quallcomm Atheros chipsetli bir Wi-Fi kartı veya çok bütçeniz yoksa Ralink tarzı adaptörler.

USB adaptörlerde driver hazır diye biliyorum o yüzden USB tarzı almak istiyorum.
Elimde ralinkin 2 tane adaptoru var sizce hangisi.

Antenli olanın menzil performansı çok daha iyi olacaktır. Aynı chipseti kullandıkları için özellikleri arasında bir fark yok. Antenliyi tercih ederdim ben.

Antenli olanın menzil performansı çok daha iyi olacaktır. Aynı chipseti kullandıkları için özellikleri arasında bir fark yok. Antenliyi tercih ederdim ben.

Teşekkür ederim Linux'u 2. bilgisayarımda kullandığım için quallcom biraz arka planda.

ALfa Wireless Adaptör Harici kali ile iyi çalışan adaptör yok. Bence alfa dan yana bir seçim yaparsanız çok iyi olur. Chipseti de realtek olarak tercih edebilirsiniz.

Alfa Wireless adaptör harici Kali ile iyi çalışan adaptör yok. Bence alfadan yana bir seçim yaparsanız çok iyi olur. Chipseti de Realtek olarak tercih edebilirsiniz.

İlk başta alfa awus036'yı alacaktım ama elimde başka seçeneklerde olduğu için foruma sorayım dedim teşekkür ederim alırsam ya alfayı ya da ralink. Veya ikisini bir.

İlk başta alfa awus036'yı alacaktım ama elimde başka seçeneklerde olduğu için foruma sorayım dedim teşekkür ederim alırsam ya alfayı ya da ralink. Veya ikisini bir.
Realtek en iyisidir. Siz bilirsiniz.

RTL8812au chipsetli TP-Link T4U ve RTL8814au chipsetli TP-Link T9UH Kali'de kullandım. Driver'larını yükledikten sonra Monitor mode ve packet injection gayet iyi çalışıyor.

USB alma. Ben TP-LINK'in antenli modelini aldım. (300 mbps) Isınma sorunu oluyor ve hız düşüyor. Kendi kendine internet kapanıyor takınca geri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…