HACKERMEGEPRO22 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:18 #1 Kali Linux için Wi-Fi kartı istiyorum. USB olsun, monitor modu desteklesin ve packet injection desteği olsun Kali Linux için uyumlu olsun ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunları yapabilmek istiyorum. 1000 TL altı olsun, bunun için öneriniz var mı acaba?
Kali Linux için Wi-Fi kartı istiyorum. USB olsun, monitor modu desteklesin ve packet injection desteği olsun Kali Linux için uyumlu olsun ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunları yapabilmek istiyorum. 1000 TL altı olsun, bunun için öneriniz var mı acaba?
mrsiskandinav Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600G | 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Fullstack dev. Pazar 16:27 #2 ChatGPT'ye prompt mu yaziyon bu nasıl konu açma
A ahmet900 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:44 #3 mrsiskandinav dedi: ChatGPT'ye prompt mu yaziyon bu nasıl konu açma Genişletmek için tıkla... Konunun neresi saçma? HACKERMEGEPRO22 dedi: Kali Linux için Wi-Fi kartı istiyorum. USB olsun, monitor modu desteklesin ve packet injection desteği olsun Kali Linux için uyumlu olsun ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunları yapabilmek istiyorum. 1000 TL altı olsun, bunun için öneriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada da "AR9271 WİFİ USB" yaz 800 TL civarında ar9271 chipsetli adaptörler var monitör mode vb. çok iyi destekliyor ama 5 GHz desteği yok Son düzenleme: Pazar 16:51
mrsiskandinav dedi: ChatGPT'ye prompt mu yaziyon bu nasıl konu açma Genişletmek için tıkla... Konunun neresi saçma? HACKERMEGEPRO22 dedi: Kali Linux için Wi-Fi kartı istiyorum. USB olsun, monitor modu desteklesin ve packet injection desteği olsun Kali Linux için uyumlu olsun ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunları yapabilmek istiyorum. 1000 TL altı olsun, bunun için öneriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada da "AR9271 WİFİ USB" yaz 800 TL civarında ar9271 chipsetli adaptörler var monitör mode vb. çok iyi destekliyor ama 5 GHz desteği yok
mrsiskandinav Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600G | 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Fullstack dev. Pazar 16:49 #4 ahmet900 dedi: Konunun neresi saçma? Genişletmek için tıkla... Saçma demedim hocam da hani chatgpt'ye prompt yazar gibi yazmıs buraya ayrıca çok fazla bunun hakkında konu başlığı var, keşke kontrol etseymiş
ahmet900 dedi: Konunun neresi saçma? Genişletmek için tıkla... Saçma demedim hocam da hani chatgpt'ye prompt yazar gibi yazmıs buraya ayrıca çok fazla bunun hakkında konu başlığı var, keşke kontrol etseymiş
HACKERMEGEPRO22 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:09 #5 Ben baktım fakat güzel seçenek bulamadim
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.010 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:33 #6 HACKERMEGEPRO22 dedi: Ben baktım fakat güzel seçenek bulamadim Genişletmek için tıkla... Bu listeye göre tercihini yap. Cards and Chipsets This is a multi-use bash script for Linux systems to audit wireless networks. - v1s1t0r1sh3r3/airgeddon github.com https://a.aliexpress.com/_c4LWQMTD
HACKERMEGEPRO22 dedi: Ben baktım fakat güzel seçenek bulamadim Genişletmek için tıkla... Bu listeye göre tercihini yap. Cards and Chipsets This is a multi-use bash script for Linux systems to audit wireless networks. - v1s1t0r1sh3r3/airgeddon github.com https://a.aliexpress.com/_c4LWQMTD