Kali Linux ile neler yapılabilir?

pcbozan23

Picopat
Daha fazla  
Az önce bilgisayarıma Virtual Box ile Kali Linux kurdum, acaba neler yapabilirim?

Tryhackme gibi sitelerden ctf çözebilirsin istersen ama bunu her dağıtımda yapabilirsin.

Uygulama geliştirebilirsiniz, hackerlık yapabilirsiniz (biraz araştırarak bununla alakalı birçok yazı bulabilirsin)

Siber güvenlik konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca filmlerdeki gibi hack olayları falan bekleme.

Siber güvenlik konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca filmlerdeki gibi hack olayları falan bekleme.
Merak etmeyin bunu biliyorum kali linux ile google hackleme gibi bi niyetim yok.

Yukarıdaki arkadaşların dediği şeyler için sadece Kali kullanmak yetmez. Basit şeyler gibi gösterilmiş. Güvenlik kamerasına sızmak hele çok zor bir iştir. En mantıklısı açık arama gibi şeylerle uğraş ardından geliştirici firma ile mail yoluyla iletişime geç:
Sizin sisteminizde bug buldum. Kötü kişilerin eline geçmesini istemem. Bugı açıklayabilirim. Karşılığında da şu miktar para.
Şeklinde mesaj atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…