M Mustafa Emir Işık1 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Merhaba. Bir tane eski bilgisayarıma Kali Linux kurmaya karar verdim, kurdum ama ne Wi-Fi kartını ne de Ethernet'i görüyor. Linux ile ise hiçbir bilgim yok. Sorun nedir? Bilgisayar modeli: HP g5000. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Merhaba. Bir tane eski bilgisayarıma Kali Linux kurmaya karar verdim, kurdum ama ne Wi-Fi kartını ne de Ethernet'i görüyor. Linux ile ise hiçbir bilgim yok. Sorun nedir? Bilgisayar modeli: HP g5000.
ŞehinşahHasansabbah Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 580 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #2 Kali Linux günlük kullanım için pek uygun değil. Linux Mint veya Ubuntu deneyebilirsiniz.
M Mustafa Emir Işık1 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 ŞehinşahHasansabbah dedi: Kali Linux günlük kullanım için pek uygun değil. Linux Mint veya Ubuntu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ŞehinşahHasansabbah dedi: Kali Linux günlük kullanım için pek uygun değil. Linux Mint veya Ubuntu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.