Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Kalıcı olarak sadece IP adresini 1 defa değiştirmek istiyorum. Ana makine haricinde sanal makineda kurulu Kali Linux. Nasıl değiştirebilirim?
Kalıcı olarak sadece IP adresini 1 defa değiştirmek istiyorum. Ana makine haricinde sanal makineda kurulu Kali Linux. Nasıl değiştirebilirim?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 Lokal IP adresinden mi bahsediyorsunuz yoksa Public mi? Public için eğer modeminiz sabit bir IP'ye sahip değilse otomatik olarak sanal makinede de değişir. VPN kullanmaktan mı bahsediyorsunuz?
Lokal IP adresinden mi bahsediyorsunuz yoksa Public mi? Public için eğer modeminiz sabit bir IP'ye sahip değilse otomatik olarak sanal makinede de değişir. VPN kullanmaktan mı bahsediyorsunuz?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Esdeath.xyz dedi: Kalıcı olarak sadece IP adresini 1 defa değiştirmek istiyorum. Ana makine haricinde sanal makineda kurulu Kali Linux. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Mac değiştirince değişiyor diye biliyorum. Profilimdeki konulardan birinde nasıl değiştirileceğini anlatmıştım.
Esdeath.xyz dedi: Kalıcı olarak sadece IP adresini 1 defa değiştirmek istiyorum. Ana makine haricinde sanal makineda kurulu Kali Linux. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Mac değiştirince değişiyor diye biliyorum. Profilimdeki konulardan birinde nasıl değiştirileceğini anlatmıştım.