Woldan Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #11 195353 dedi: Live sürümlerde ben sıkıntı yaşamıyorum. Sorun yaşayana da neden yaşıyorsun denmez tabi Genişletmek için tıkla... Evet live sürümünü indirdim indirdiğim live sürümü 2023.3 idi Mr. goodpat sizce ana bilgisayara kali yükleyip flasaha mi windows kursam
195353 dedi: Live sürümlerde ben sıkıntı yaşamıyorum. Sorun yaşayana da neden yaşıyorsun denmez tabi Genişletmek için tıkla... Evet live sürümünü indirdim indirdiğim live sürümü 2023.3 idi Mr. goodpat sizce ana bilgisayara kali yükleyip flasaha mi windows kursam
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 8 Ekim 2023 #12 Woldan dedi: Evet live sürümünü indirdim indirdiğim live sürümü 2023.3 idi Mr. goodpat sizce ana bilgisayara kali yükleyip flasaha mi windows kursam Genişletmek için tıkla... Flash a windows hiç olmaz onu unutun.
Woldan dedi: Evet live sürümünü indirdim indirdiğim live sürümü 2023.3 idi Mr. goodpat sizce ana bilgisayara kali yükleyip flasaha mi windows kursam Genişletmek için tıkla... Flash a windows hiç olmaz onu unutun.
Woldan Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #13 195353 dedi: Flash a windows hiç olmaz onu unutun. Genişletmek için tıkla... Peki, çözümü biliyor musunuz? 12gb lik olan live sürümünü mü kursam acaba? Woldan dedi: Peki, çözümü biliyor musunuz? 12gb lik olan live sürümünü mü kursam acaba? Genişletmek için tıkla... Siz hangisini kullaniyorsunuz? Yok mu hocjam çözümü ya Son düzenleme: 8 Ekim 2023
195353 dedi: Flash a windows hiç olmaz onu unutun. Genişletmek için tıkla... Peki, çözümü biliyor musunuz? 12gb lik olan live sürümünü mü kursam acaba? Woldan dedi: Peki, çözümü biliyor musunuz? 12gb lik olan live sürümünü mü kursam acaba? Genişletmek için tıkla... Siz hangisini kullaniyorsunuz? Yok mu hocjam çözümü ya