bellsia Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 195 Yer United Kingdom 11 Nisan 2021 #1 Merhaba. PC'ye Dual Boot ile Kali kurdum fakat Xfce sürümü kuruluyor, ben nasıl KDE sürümünü kurabilirim? Sitesinde sürüm seçemiyorum, sadece net installer var. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2021
Merhaba. PC'ye Dual Boot ile Kali kurdum fakat Xfce sürümü kuruluyor, ben nasıl KDE sürümünü kurabilirim? Sitesinde sürüm seçemiyorum, sadece net installer var. Nasıl yapabilirim?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 11 Nisan 2021 #2 2019.4 sürümünden sonra, farklı masaüstü ortamlarını içeren ISO dosyalarını sunmayı bırakmışlar. Zaten kurulum yaparken size masaüstü ortamı ve toolları seçme seçeneği sunuyor. Default olarak Xfce seçili olur orada, KDE ve GNOME seçeneği de var. Son düzenleme: 11 Nisan 2021
2019.4 sürümünden sonra, farklı masaüstü ortamlarını içeren ISO dosyalarını sunmayı bırakmışlar. Zaten kurulum yaparken size masaüstü ortamı ve toolları seçme seçeneği sunuyor. Default olarak Xfce seçili olur orada, KDE ve GNOME seçeneği de var.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 11 Nisan 2021 #3 Kurulumu yaptıktan sonra şu komutu çalıştırın: [CODE lang="bash" title="Kod"]sudo apt-get update; sudo apt install kali-desktop-kde[/CODE]
Kurulumu yaptıktan sonra şu komutu çalıştırın: [CODE lang="bash" title="Kod"]sudo apt-get update; sudo apt install kali-desktop-kde[/CODE]