K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #11 GNU or NOT dedi: Doğruladıktan sonra tekrar deneyip sonuçları aktarırsın. Genişletmek için tıkla... Doğru çıkıyor hocam. GNU or NOT dedi: Doğruladıktan sonra tekrar deneyip sonuçları aktarırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam windowsun format atarken dosyaları silmemesinin nedeni nedir? 3 gündür uğraşıyorum.
GNU or NOT dedi: Doğruladıktan sonra tekrar deneyip sonuçları aktarırsın. Genişletmek için tıkla... Doğru çıkıyor hocam. GNU or NOT dedi: Doğruladıktan sonra tekrar deneyip sonuçları aktarırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam windowsun format atarken dosyaları silmemesinin nedeni nedir? 3 gündür uğraşıyorum.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #12 Kaam dedi: Doğru çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... İso'yu nasıl yazdırdın? Rufus kullandıysan hangi ayarlar?
Kaam dedi: Doğru çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... İso'yu nasıl yazdırdın? Rufus kullandıysan hangi ayarlar?
K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #13 GNU or NOT dedi: İso'yu nasıl yazdırdın? Rufus kullandıysan hangi ayarlar? Genişletmek için tıkla... Bu ayarlar hocam. Dosya Ekleri Screenshot_2021-01-05-15-48-04-99.jpg 219,3 KB · Görüntüleme: 74
GNU or NOT dedi: İso'yu nasıl yazdırdın? Rufus kullandıysan hangi ayarlar? Genişletmek için tıkla... Bu ayarlar hocam.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #14 Kaam dedi: Bu ayarlar hocam. Genişletmek için tıkla... @Kerem00 , bakabilir misiniz? Ben bir değişiklik göremedim.
Kaam dedi: Bu ayarlar hocam. Genişletmek için tıkla... @Kerem00 , bakabilir misiniz? Ben bir değişiklik göremedim.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 5 Ocak 2021 #15 Kaam dedi: Bu ayarlar hocam. Genişletmek için tıkla... Sistem UEFI ise GPT olarak yazdırın ve ISO modu yerine DD modunda yazdırmayı deneyin. Varsa "Secure Boot" kapatın. Windows'taki "Hızlı başlatma" ayarını kapatın.
Kaam dedi: Bu ayarlar hocam. Genişletmek için tıkla... Sistem UEFI ise GPT olarak yazdırın ve ISO modu yerine DD modunda yazdırmayı deneyin. Varsa "Secure Boot" kapatın. Windows'taki "Hızlı başlatma" ayarını kapatın.
K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #16 Kerem00 dedi: Sistem UEFI ise GPT olarak yazdırın ve ISO modu yerine DD modunda yazdırmayı deneyin. Varsa "Secure Boot" kapatın. Windows'taki "Hızlı başlatma" ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıyorum Kerem00 dedi: Sistem UEFI ise GPT olarak yazdırın ve ISO modu yerine DD modunda yazdırmayı deneyin. Varsa "Secure Boot" kapatın. Windows'taki "Hızlı başlatma" ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine aynı Dosya Ekleri 16098521140505106888133957224759.jpg 342,5 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleme: 5 Ocak 2021
Kerem00 dedi: Sistem UEFI ise GPT olarak yazdırın ve ISO modu yerine DD modunda yazdırmayı deneyin. Varsa "Secure Boot" kapatın. Windows'taki "Hızlı başlatma" ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıyorum Kerem00 dedi: Sistem UEFI ise GPT olarak yazdırın ve ISO modu yerine DD modunda yazdırmayı deneyin. Varsa "Secure Boot" kapatın. Windows'taki "Hızlı başlatma" ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine aynı
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #17 @Kaam Kali olması şart mı Parrot olur mu?
K Kaam Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #18 Dengesiz Kokarca dedi: @Kaam Kali olması şart mı Parrot olur mu? Genişletmek için tıkla... Random basarak ve videolardaki resimlerel karşılaştırarak ve üstün zekamı kullanarak kurulumu bitirdim sağolun.
Dengesiz Kokarca dedi: @Kaam Kali olması şart mı Parrot olur mu? Genişletmek için tıkla... Random basarak ve videolardaki resimlerel karşılaştırarak ve üstün zekamı kullanarak kurulumu bitirdim sağolun.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #19 Kaam dedi: Hemen yapıyorum Yok hocam yine aynı Genişletmek için tıkla... Başka bir dağıtım dene. Linux Mint Xfce ile dene aynı sorun olursa çözüm gelmiyor aklıma. Dene bakalım. Kaam dedi: Random basarak ve videolardaki resimlerel karşılaştırarak ve üstün zekamı kullanarak kurulumu bitirdim sağolun. Genişletmek için tıkla... Helal olsun.
Kaam dedi: Hemen yapıyorum Yok hocam yine aynı Genişletmek için tıkla... Başka bir dağıtım dene. Linux Mint Xfce ile dene aynı sorun olursa çözüm gelmiyor aklıma. Dene bakalım. Kaam dedi: Random basarak ve videolardaki resimlerel karşılaştırarak ve üstün zekamı kullanarak kurulumu bitirdim sağolun. Genişletmek için tıkla... Helal olsun.