emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 4 farklı ISO'da denedim, VMware - VirtualBox kullandım, hepsinde de kurulumun son adımında kurulum başarısız oldu yazısı geliyor. Ne yapmam gerekir? Örnek resim: Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2022
4 farklı ISO'da denedim, VMware - VirtualBox kullandım, hepsinde de kurulumun son adımında kurulum başarısız oldu yazısı geliyor. Ne yapmam gerekir? Örnek resim:
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 9 Eylül 2022 #2 Başarısız olan adım kısmını çekseydiniz keşke.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 emre_52 dedi: 4 farklı ISO'da denedim, VMware - VirtualBox kullandım, hepsinde de kurulumun son adımında kurulum başarısız oldu yazısı geliyor. Ne yapmam gerekir? Örnek resim: Eki Görüntüle 1513170 Genişletmek için tıkla... Hangi kurulum adımında hata aldığınızı söylerseniz daha iyi olabilir attığınız fotoğraf pekde anlaşılır değil
emre_52 dedi: 4 farklı ISO'da denedim, VMware - VirtualBox kullandım, hepsinde de kurulumun son adımında kurulum başarısız oldu yazısı geliyor. Ne yapmam gerekir? Örnek resim: Eki Görüntüle 1513170 Genişletmek için tıkla... Hangi kurulum adımında hata aldığınızı söylerseniz daha iyi olabilir attığınız fotoğraf pekde anlaşılır değil
emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 K.Makise dedi: Hangi kurulum adımında hata aldığınızı söylerseniz daha iyi olabilir attığınız fotoğraf pekde anlaşılır değil Genişletmek için tıkla... Sistem Kuruluyor Ekranında
K.Makise dedi: Hangi kurulum adımında hata aldığınızı söylerseniz daha iyi olabilir attığınız fotoğraf pekde anlaşılır değil Genişletmek için tıkla... Sistem Kuruluyor Ekranında
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #5 emre_52 dedi: Sistem kuruluyor ekranında. Genişletmek için tıkla... Yeterli alan verdiniz mi?
emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 K.Makise dedi: Yeterli alan verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Biraz geç yazıyorum ama verdim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2022
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #7 emre_52 dedi: Biraz geç yazıyorum ama verdim. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız adımları tek tek fotoğraf atma imkanınız var mı? Net fotoğraflar olursa iyi olur.
emre_52 dedi: Biraz geç yazıyorum ama verdim. Genişletmek için tıkla... Yaptığınız adımları tek tek fotoğraf atma imkanınız var mı? Net fotoğraflar olursa iyi olur.
emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #8 K.Makise dedi: Yaptığınız adımları tek tek fotoğraf atma imkanınız var mı? Net fotoğraflar olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sinirlenip ISO'ları sıldım ama 1 yıl once kurmuştum adımları doğru yaptım zaten farklı bır adım yok evet ya da hayır.
K.Makise dedi: Yaptığınız adımları tek tek fotoğraf atma imkanınız var mı? Net fotoğraflar olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sinirlenip ISO'ları sıldım ama 1 yıl once kurmuştum adımları doğru yaptım zaten farklı bır adım yok evet ya da hayır.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #9 emre_52 dedi: Sinirlenip ISO'ları sıldım ama 1 yıl once kurmuştum adımları doğru yaptım zaten farklı bır adım yok evet ya da hayır. Genişletmek için tıkla... Disk biçimlendirme kısmında hata olmuş olabilir.
emre_52 dedi: Sinirlenip ISO'ları sıldım ama 1 yıl once kurmuştum adımları doğru yaptım zaten farklı bır adım yok evet ya da hayır. Genişletmek için tıkla... Disk biçimlendirme kısmında hata olmuş olabilir.
emre_52 Hectopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #10 K.Makise dedi: Disk biçimlendirme kısmında hata olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem kuruluyor kısmında bu sorun oraya çıkıyor GRUB Önyukleyıcısı kurmadan önce ne yapmam lazım bilgİnİz var mı?
K.Makise dedi: Disk biçimlendirme kısmında hata olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem kuruluyor kısmında bu sorun oraya çıkıyor GRUB Önyukleyıcısı kurmadan önce ne yapmam lazım bilgİnİz var mı?