B bilinçsizkul Hectopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #1 Merhaba böle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2016
B Blowedminds Hectopat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2017 #2 O kadar çok neden var ki. Gösterdiğiniz resim çok genel bir şeyi içeriyor. Eğer yaptıklarınızı adım adım anlatırsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Ve bu hatayı hangi işlemden sonra alıyorsunuz.
O kadar çok neden var ki. Gösterdiğiniz resim çok genel bir şeyi içeriyor. Eğer yaptıklarınızı adım adım anlatırsanız daha fazla yardımcı olabiliriz. Ve bu hatayı hangi işlemden sonra alıyorsunuz.
mafrankuloo Kilopat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2017 #3 İzlediğiniz adımları tek tek açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız tespiti daha kolay olacaktır.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 20 Ocak 2017 #4 Kendi sitesinden Vmware ya da VirtualBox için hazır halini kullanırsan sorunla karşılaşmadan direkt kullanabilirsin. Kali Linux Custom Image Downloads - Offensive Security
Kendi sitesinden Vmware ya da VirtualBox için hazır halini kullanırsan sorunla karşılaşmadan direkt kullanabilirsin. Kali Linux Custom Image Downloads - Offensive Security