Kali Linux kurulum esnasında "simple-cdd" çalıştırılırken kalıyor

Nyaan_Neko

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Kali Linux kurarken kurulum bitiminde simple-cdd çalıştırılıyor yazıyor ve hiçbir şey olmuyor (1 saate yakın bekledim böyle) internette bilgisayarı tuşa basılı tutarak kapatın açınca Kali çalışır yazmışlar ancak bu da bende çalışmadı, ISO dosyasını hem balenaEtcher hem de Rufus ile yazmayı denedim ISO'yu 2 kere indirdim ve denedim yani ISO'da da sıkıntı yok diye düşünüyorum.
Takıldığı yer.

Not: Hem Ethernet hem de Wi-Fi ile kurmayı denedim ikisi de olmadı.
Çıkan ağ arayüzleri bunlar ikisi ile de denedim ancak bir şey değişmedi.

Son düzenleme:

Simple-cdd de takılınca 20 25 dk geçtikten sonra PC'nin güç tuşuna basılı tutarak kapatın Kali açılacaktır. Fakat internete bağlandığınız cihaz devre dışı kalacak bunu sonradan aktif hale getirebilirsiniz ama ben sorunlar yaşadım.

O yüzden internet bağlatısını telefondan USB ile yapın.

Sonuç?

Son düzenleme:
Başarısız ):

hocam sanal makine olarak kuruyorsanız ve hata vrutalbox da oluyorsa vmvareyi denemelisiniz bu sefer olucaktır ayarlar kısmından optinos seçeneğine tıklayın ordan en alt kısımdaki yere tıklayın ardından bıos seçeneğini ıfbh olarak ayarlayın ve sonra yeniden kaliyi kurun sorun çözülücektir

Sanal makine değil hocam. Teşekkürler yine de.

Hocam, şimdiye kadar ne kadar beklediniz?

Hocam, şimdiye kadar ne kadar beklediniz?
24 saatten fazla simple cdd çalıştırılma kısmını geçtim ve başarılı olarak kurdum ancak kurduğum harddiskten boot etmeye çalışığımda işletim sistemi yokmuş gibi davranıyor pc hata veriyor.

Eğer UEFI olarak kurduysanız büyük ihtimalle boot menüsünde Kali adında bir seçenek vardır.

Dostlar bende de oyanısı oldu yeterince bekleyin sorun çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…