Çözüldü Kali Linux kurulum sırasında "mariadb-server (AMD64) yapılandırılıyor" kısmında takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Randle Patrick

Zeptopat
Daha fazla  
VirtualBox üzerinden Kali Linux kurmaya çalışıyorum. Görselde de görüldüğü gibi bu kısımda takılı kalıyor. Çözüm önerileriniz var mı?

Sorunu çözdüm, Kali Linux sitesinde bulunan; 12 Gigabyte'lık en yüksek boyutlu kurulum için gerekli ISO dosyasını seçmek gerekiyormuş. Nedenini anlatabilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
VirtualBox üzerinden Kali Linux kurmaya çalışıyorum. Görselde de görüldüğü gibi bu kısımda takılı kalıyor. Çözüm önerileriniz var mı?

Eki Görüntüle 2465969

Öncelikle sorununu çözüp paylaşman güzel. Sanal makineye ISO ile kurulum yapak yerine indirme kısmında vm kısmından hazır şablon kullanabilirdin.

Dediğin ISO dosyası her türlü De'yi ve araçları içerdiğinden büyük olması normal. Yaani sorun çıkmaması için gereken bütün paketler o dosyanın içinde bulunmakta. Normalde tam ISO dosyasına gerek yok ancak sorununuz çözülmüş ise ne mutlu size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…