Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 Kali Linux'a dnscrypt-proxy kurulumu yaptım. Daha sonra sistemi yeniden başlattım ve sistem açılmadı aynen şu şekilde kaldı: Nasıl sıfırlamadan sistemi kurtarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
Kali Linux'a dnscrypt-proxy kurulumu yaptım. Daha sonra sistemi yeniden başlattım ve sistem açılmadı aynen şu şekilde kaldı: Nasıl sıfırlamadan sistemi kurtarabilirim?
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #2 Ghost of Perdition dedi: Kali Linux'a dnscrypt-proxy kurulumu yaptım. Daha sonra sistemi yeniden başlattım ve sistem açılmadı aynen şu şekilde kaldı: Eki Görüntüle 1272124 Nasıl sıfırlamadan sistemi kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... Kali Linux biliyorum ama Ubuntu yardım sayfasındaki şey olabilir. Boot-Repair - Community Help Wiki Artı 0 Eksi
Ghost of Perdition dedi: Kali Linux'a dnscrypt-proxy kurulumu yaptım. Daha sonra sistemi yeniden başlattım ve sistem açılmadı aynen şu şekilde kaldı: Eki Görüntüle 1272124 Nasıl sıfırlamadan sistemi kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... Kali Linux biliyorum ama Ubuntu yardım sayfasındaki şey olabilir. Boot-Repair - Community Help Wiki
Mecra Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #3 Ghost of Perdition dedi: Kali Linux'a dnscrypt-proxy kurulumu yaptım. Daha sonra sistemi yeniden başlattım ve sistem açılmadı aynen şu şekilde kaldı: Eki Görüntüle 1272124 Nasıl sıfırlamadan sistemi kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... ayni sorunu yasiyorum sorunu cozebildiniz mi Artı 0 Eksi
Ghost of Perdition dedi: Kali Linux'a dnscrypt-proxy kurulumu yaptım. Daha sonra sistemi yeniden başlattım ve sistem açılmadı aynen şu şekilde kaldı: Eki Görüntüle 1272124 Nasıl sıfırlamadan sistemi kurtarabilirim? Genişletmek için tıkla... ayni sorunu yasiyorum sorunu cozebildiniz mi