Kali Linux Locking failed

Seraphic_İnf

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde HDD'me Kali Linux kurdum bir hata alıyorum bir süre sonra bu hata yüzüden hiçbir şey çalışmıyor.
Hata mesajı: Zsh: Locking failed for /root/.zsh history: Read-only FILE_SYSTEM: Reading anyway.

Yeniden kurup bir süre daha kullanabilirsin, sorun yok dersin, ama tekrar aynı hatayı verecek birkaç gün sonra. Bad sector testi yap bad sectorlu alanı tespit et onu partition bölme programları ile birkaç GB fazla vererek sağına soluna onu dışarda bırak orayı kullanma, temiz tarafa kurulum yap bu biraz daha uzun süreli çözüm olur.

Yeniden kurup bir süre daha kullanabilirsin, sorun yok dersin, ama tekrar aynı hatayı verecek birkaç gün sonra. Bad sector testi yap bad sectorlu alanı tespit et onu Partition bölme programları ile birkaç GB fazla vererek sağına soluna onu dışarıda bırak orayı kullanma, temiz tarafa kurulum yap bu biraz daha uzun süreli çözüm olur.

Kanka HD Tune ile yabtım önce quik bir şey çıkmadı sonra detaylı yabtım bir anda 32 derece 2 blok taradı ikisi de damage HDD'den tak tak die içinden ses geliyor hızı 0.9
Allah rahmet eylesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı