NovaStorm Picopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Çözümler 1 Yer Network 26 Eylül 2023 #1 Kali Linux kurmak istiyorum M1 işlemcili MacBook'UMA utm denedim anlamadım VirtualBox ise olmuyor yardımcı edebilecek varsa yazsın ltfn. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2023
Kali Linux kurmak istiyorum M1 işlemcili MacBook'UMA utm denedim anlamadım VirtualBox ise olmuyor yardımcı edebilecek varsa yazsın ltfn.
F feyza3734 Femtopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ocak 2024 #2 Merhabalar bulabildiniz mi acaba bir yolunu
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 NovaStorm dedi: Kali Linux kurmak istiyorum M1 işlemcili MacBook'UMA utm denedim anlamadım VirtualBox ise olmuyor yardımcı edebilecek varsa yazsın ltfn. Genişletmek için tıkla... VirtualBox alternatifleri var Mac Os için. O uygulamaları deneyebilirsiniz.
NovaStorm dedi: Kali Linux kurmak istiyorum M1 işlemcili MacBook'UMA utm denedim anlamadım VirtualBox ise olmuyor yardımcı edebilecek varsa yazsın ltfn. Genişletmek için tıkla... VirtualBox alternatifleri var Mac Os için. O uygulamaları deneyebilirsiniz.
NovaStorm Picopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Çözümler 1 Yer Network 3 Mart 2024 #4 feyza3734 dedi: Merhabalar bulabildiniz mi acaba bir yolunu Genişletmek için tıkla... Maalesef. sarıçizmel dedi: VirtualBox alternatifleri var Mac Os için. O uygulamaları deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VirtualBox olmadı. Ben de UTM denedim. Kurulum esnasını başaramadım.
feyza3734 dedi: Merhabalar bulabildiniz mi acaba bir yolunu Genişletmek için tıkla... Maalesef. sarıçizmel dedi: VirtualBox alternatifleri var Mac Os için. O uygulamaları deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VirtualBox olmadı. Ben de UTM denedim. Kurulum esnasını başaramadım.