Kali Linux modem olmadan trojan oluşturma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SEMPRON

Hectopat
Kali Linux üzerinden trojan oluşturmamız için modeme ihtiyacımız var mı? yoksa telefonumun mobil verisini bağlayıp onun üzerinden trojan oluşturabilirliyim.

Sadece öğrenmek amacı trojan oluşturmak istiyorum herhangi bir şahısa veya kuruma sızmak için değil.

Ngrok ile dış ağda dinleme yapabilirsin dostum.

Son bir sorum olacak sanal makinemdeki IP ile bilgisayarımdaki IP uyuşmuyor bunun için NAT ayarından köprü ayarına geçtim fakat halen IP'ler farklı bu sorunun üstünden nasıl gelirim? İpler farklı olsa da yine de dinleyebilir miyim?

Son bir sorum olacak sanal makinemdeki IP ile bilgisayarımdaki IP uyuşmuyor bunun için NAT ayarından köprü ayarına geçtim fakat halen IP'ler farklı bu sorunun üstünden nasıl gelirim? İpler farklı olsa da yine de dinleyebilir miyim?

Farklı olması normal o ağa bağlı olan tüm cihazlar için atanmış local IP adresleridir.
Backdoor oluştururken Kali makinedaki local adresi girmeniz gerekli.

Farklı olması normal o ağa bağlı olan tüm cihazlar için atanmış local IP adresleridir.
Backdoor oluştururken Kali makinedaki local adresi girmeniz gerekli.
Eskiden eski telefonuma metasploit üzerinden oluşturduğum trojanı yükledim fakat o zaman dinleyeme bilgisayarım almamıştı sebebi ne olabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı