Leaxyen Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 91 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #11 Meg Griffin dedi: Hangi arayüz hoşuna giderse yükle. Xfce çok hafif. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Meg Griffin dedi: Hangi arayüz hoşuna giderse yükle. Xfce çok hafif. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
KalyWare Picopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #12 Leaxyen dedi: Kali pişmanlıktır Mint'e devam Sizce bunlardan hangisi kolay kullanıma sahip ve daha iyi özeliklere sahip? CinnamonMATEXfce Genişletmek için tıkla... Xfce'nin rahat bir görünüm ve kullanımı olduğunu söyleyebilirim
Leaxyen dedi: Kali pişmanlıktır Mint'e devam Sizce bunlardan hangisi kolay kullanıma sahip ve daha iyi özeliklere sahip? CinnamonMATEXfce Genişletmek için tıkla... Xfce'nin rahat bir görünüm ve kullanımı olduğunu söyleyebilirim
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #13 Leaxyen dedi: Kali pişmanlıktır Mint'e devam Sizce bunlardan hangisi kolay kullanıma sahip ve daha iyi özeliklere sahip? CinnamonMATEXfce Genişletmek için tıkla... Cinnamon tavsiye ederim. XFCE hala sorunları var.
Leaxyen dedi: Kali pişmanlıktır Mint'e devam Sizce bunlardan hangisi kolay kullanıma sahip ve daha iyi özeliklere sahip? CinnamonMATEXfce Genişletmek için tıkla... Cinnamon tavsiye ederim. XFCE hala sorunları var.
Leaxyen Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 91 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #14 KalyWare dedi: Xfce'nin rahat bir görünüm ve kullanımı olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir problem ile karşılaştım sanırım cinnamon yüklerken normal PC için indirdim ISO olarak değil ve açtığımda söyle bir hata.
KalyWare dedi: Xfce'nin rahat bir görünüm ve kullanımı olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir problem ile karşılaştım sanırım cinnamon yüklerken normal PC için indirdim ISO olarak değil ve açtığımda söyle bir hata.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #15 Leaxyen dedi: Hocam bir problem ile karşılaştım sanırım cinnamon yüklerken normal PC için indirdim ISO olarak değil ve açtığımda söyle bir hata. Eki Görüntüle 1630026 Genişletmek için tıkla... Sistem türünü değiştirip Ubuntu 64 bit yapın.
Leaxyen dedi: Hocam bir problem ile karşılaştım sanırım cinnamon yüklerken normal PC için indirdim ISO olarak değil ve açtığımda söyle bir hata. Eki Görüntüle 1630026 Genişletmek için tıkla... Sistem türünü değiştirip Ubuntu 64 bit yapın.
Leaxyen Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 91 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #16 EldrithcWraith dedi: Sistem türünü değiştirip Ubuntu 64 Bit yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam Ubuntu şeçili.
EldrithcWraith dedi: Sistem türünü değiştirip Ubuntu 64 Bit yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam Ubuntu şeçili.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #17 Leaxyen dedi: Hocam Ubuntu şeçili. Genişletmek için tıkla... Açılışta yanlış bir şeye basmış olabilir misiniz? Birde Debian 64 bit seçin bakalım.
Leaxyen dedi: Hocam Ubuntu şeçili. Genişletmek için tıkla... Açılışta yanlış bir şeye basmış olabilir misiniz? Birde Debian 64 bit seçin bakalım.
Leaxyen Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 91 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #18 Yine aynı hocam. ISO ile alaklı olabilir mi ben Linux Mint Cinnamon VirtualBox kalıplı bulamadım. O yüzden olabilir mi? EldrithcWraith dedi: Açılışta yanlış bir şeye basmış olabilir misiniz? Bir de Debian 64 Bit seçin bakalım. Genişletmek için tıkla... Startup. Nsh yaz diyor ondan sonra script falan eksik diye bir şeylerden bahsediyor.
Yine aynı hocam. ISO ile alaklı olabilir mi ben Linux Mint Cinnamon VirtualBox kalıplı bulamadım. O yüzden olabilir mi? EldrithcWraith dedi: Açılışta yanlış bir şeye basmış olabilir misiniz? Bir de Debian 64 Bit seçin bakalım. Genişletmek için tıkla... Startup. Nsh yaz diyor ondan sonra script falan eksik diye bir şeylerden bahsediyor.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #19 Leaxyen dedi: Yine aynı hocam. ISO ile alaklı olabilir mi ben Linux Mint Cinnamon VirtualBox kalıplı bulamadım. O yüzden olabilir mi? Startup. Nsh yaz diyor ondan sonra script falan eksik diye bir şeylerden bahsediyor. Eki Görüntüle 1630050 Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi anladım. Ayarlardan EFI'yi kapatın bakalım, sorun çözülecek mi.
Leaxyen dedi: Yine aynı hocam. ISO ile alaklı olabilir mi ben Linux Mint Cinnamon VirtualBox kalıplı bulamadım. O yüzden olabilir mi? Startup. Nsh yaz diyor ondan sonra script falan eksik diye bir şeylerden bahsediyor. Eki Görüntüle 1630050 Genişletmek için tıkla... Tamam, şimdi anladım. Ayarlardan EFI'yi kapatın bakalım, sorun çözülecek mi.
Leaxyen Centipat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 91 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #20 EldrithcWraith dedi: Tamam, şimdi anladım. Ayarlardan EFI'yi kapatın bakalım, sorun çözülecek mi? Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam
EldrithcWraith dedi: Tamam, şimdi anladım. Ayarlardan EFI'yi kapatın bakalım, sorun çözülecek mi? Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam