Kali Linux mu, Ubuntu mu?

ilkin_360

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar yeni bir OS kurmak istiyorum ama karar veremedim Ubuntu mu yoksa Kali Linux mu ? Yardımcı olur musunuz? Aralarındakı farklar ya da kullanım koşulları nerlerdir? Hangisi kullanıcı dostu?

Kaliyle işin olmaz, desteği de daha az.

Bu incelemeleri izlemeni öneririm. Sana biraz fikir verir. Linux Mint veya Ubuntu tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Linux Mint incelemesi
Linux Mint 17.1 Rebecca
Linux dağıtımlarından Elementary OS İncelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kali Linux günlük kullanım için yazılmış bir sistem bile değil. Penetration test için kullanılır. İkisi arasından şüphesiz ki Ubuntu'dur. O işlerle uğraşacaksanız bile yine sanal bilgisayara kurmanızı tavsiye ederim.

Ubuntu, desteği ve Türkçe kaynağı fazladır öğrenme aşaması için iyidir.

Kali'de olan programların çoğunu Ubuntu'ya da rahatlıkla kurarak hem stabil, hem de Kali gibi bir sistem elde etmiş olursunuz.

Kullanacağın yere bağlı çoğu arkadaşım yanlış bilgivermiş iki programda çok işlevseldir ama kaliyi iyi öğrenmen lazım ubantu daha çok kulanıldığı için ubuntu daha erişilebilir online dersleri vardır ama bana sorarsan bence kali linux.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…