2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 1 Şubat 2023 #21 ErrorCorrection dedi: vm nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Virtual machine/sanal makine Yani vmware ya da virtualboxla kurulmus bir makine.
ErrorCorrection dedi: vm nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Virtual machine/sanal makine Yani vmware ya da virtualboxla kurulmus bir makine.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #22 222744 dedi: Virtual machine/sanal makine Yani VMware'ya da VirtualBox'la kurulmus bir makine. Genişletmek için tıkla... Siz hnagisini önerirsiniz? HDD'ye kuracağım. Fazla daralsın istemem. Zaten 200 GB Linux Mint'e verdim HDD'den.
222744 dedi: Virtual machine/sanal makine Yani VMware'ya da VirtualBox'la kurulmus bir makine. Genişletmek için tıkla... Siz hnagisini önerirsiniz? HDD'ye kuracağım. Fazla daralsın istemem. Zaten 200 GB Linux Mint'e verdim HDD'den.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 1 Şubat 2023 #23 ErrorCorrection dedi: Siz hnagisini önerirsiniz? HDD'ye kuracağım. Fazla daralsın istemem. Zaten 200 GB Linux Mint'e verdim HDD'den. Genişletmek için tıkla... ben olsam virtualbox kullanırım, bir sebebi yok ama bedava
ErrorCorrection dedi: Siz hnagisini önerirsiniz? HDD'ye kuracağım. Fazla daralsın istemem. Zaten 200 GB Linux Mint'e verdim HDD'den. Genişletmek için tıkla... ben olsam virtualbox kullanırım, bir sebebi yok ama bedava
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #24 222744 dedi: Ben olsam VirtualBox kullanırım, bir sebebi yok ama bedava Genişletmek için tıkla... HDD'ye kuracağım. Kitabı takip etmek için. Kali Linux kodlab kitabını aldım. 222744 dedi: Virtual machine/sanal makine Yani VMware'ya da VirtualBox'la kurulmus bir makine. Genişletmek için tıkla... Hocam beceremedim galiba ya. Neden yok. Son düzenleme: 2 Şubat 2023
222744 dedi: Ben olsam VirtualBox kullanırım, bir sebebi yok ama bedava Genişletmek için tıkla... HDD'ye kuracağım. Kitabı takip etmek için. Kali Linux kodlab kitabını aldım. 222744 dedi: Virtual machine/sanal makine Yani VMware'ya da VirtualBox'la kurulmus bir makine. Genişletmek için tıkla... Hocam beceremedim galiba ya. Neden yok.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 2 Şubat 2023 #25 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belirli kısımları atlayarak bu videoyu yapabilirsiniz. Alan olarak 60GB verseniz RAM de 4 olsa yeter, duruma göre arttırırsınız. İşlemci çekirdek sayısını da 2 yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belirli kısımları atlayarak bu videoyu yapabilirsiniz. Alan olarak 60GB verseniz RAM de 4 olsa yeter, duruma göre arttırırsınız. İşlemci çekirdek sayısını da 2 yapın.