K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Şubat 2022 #1 USB Stick'e Kali Linux kurulabildiğini ve kullanılabildiğini duydum, nasıl kurabilirim? Kurarsam harici depolaması USB Stick kadar mı olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
USB Stick'e Kali Linux kurulabildiğini ve kullanılabildiğini duydum, nasıl kurabilirim? Kurarsam harici depolaması USB Stick kadar mı olacak?
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Şubat 2022 #2 Get Kali | Kali Linux Bu linkten Live sürümü indirip USB belleğe yazdıracaksınız. Harici depolama yerel diski görür, bilgisayarınızın asıl diskinide kullanabilirsiniz depolama olarak.
Get Kali | Kali Linux Bu linkten Live sürümü indirip USB belleğe yazdıracaksınız. Harici depolama yerel diski görür, bilgisayarınızın asıl diskinide kullanabilirsiniz depolama olarak.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Şubat 2022 #3 Master.sh dedi: Get Kali | Kali Linux Bu linkten Live sürümü indirip USB belleğe yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Youtube de tutorial lar var mı? Yanlış birşey yapmak istemiyorum.
Master.sh dedi: Get Kali | Kali Linux Bu linkten Live sürümü indirip USB belleğe yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Youtube de tutorial lar var mı? Yanlış birşey yapmak istemiyorum.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.664 Çözümler 34 5 Şubat 2022 #4 Kali Linux iso dosyasını indirdikten sonra, Rufus ile USB'ye yazdıracaksınız.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Şubat 2022 #5 Birde USBden kullanınca Wİndowsuma birşey olmaz değil mi?
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Şubat 2022 #6 kullanıcı23 dedi: Youtube de tutorial lar var mı? Yanlış birşey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yapma ihtimaliniz düşük ama mutlaka vardır Youtube'da. kullanıcı23 dedi: Birde USBden kullanınca Wİndowsuma birşey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Master.sh dedi: Yanlış yapma ihtimaliniz düşük ama mutlaka vardır Youtube'da. Olmaz. Genişletmek için tıkla... Youtube'da "Kali linux live boot" olarak arartırsınız bulursunuz.
kullanıcı23 dedi: Youtube de tutorial lar var mı? Yanlış birşey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış yapma ihtimaliniz düşük ama mutlaka vardır Youtube'da. kullanıcı23 dedi: Birde USBden kullanınca Wİndowsuma birşey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Master.sh dedi: Yanlış yapma ihtimaliniz düşük ama mutlaka vardır Youtube'da. Olmaz. Genişletmek için tıkla... Youtube'da "Kali linux live boot" olarak arartırsınız bulursunuz.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.664 Çözümler 34 5 Şubat 2022 #7 kullanıcı23 dedi: Youtube de tutorial lar var mı? Yanlış birşey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kullanıcı23 dedi: Birde USBden kullanınca Wİndowsuma birşey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Dual bootmu yapacaksınız?
kullanıcı23 dedi: Youtube de tutorial lar var mı? Yanlış birşey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kullanıcı23 dedi: Birde USBden kullanınca Wİndowsuma birşey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Dual bootmu yapacaksınız?
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Şubat 2022 #8 USB Stick 14.4 GB sorun olur mu? babaproo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dual bootmu yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Dual boot nedir? Bu konulardan çok anlamıyorum da.
USB Stick 14.4 GB sorun olur mu? babaproo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dual bootmu yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Dual boot nedir? Bu konulardan çok anlamıyorum da.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.664 Çözümler 34 5 Şubat 2022 #9 kullanıcı23 dedi: USB Stick 14.4 GB sorun olur mu? Dual boot nedir? Bu konulardan çok anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarda 2 işletim sistemi kullanmak.
kullanıcı23 dedi: USB Stick 14.4 GB sorun olur mu? Dual boot nedir? Bu konulardan çok anlamıyorum da. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarda 2 işletim sistemi kullanmak.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 5 Şubat 2022 #10 babaproo dedi: Bir bilgisayarda 2 işletim sistemi kullanmak. Genişletmek için tıkla... Evet, hem Windows'umun (dosyalarımın) kalmasını, üstüne Kali Linux kullanmak.. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
babaproo dedi: Bir bilgisayarda 2 işletim sistemi kullanmak. Genişletmek için tıkla... Evet, hem Windows'umun (dosyalarımın) kalmasını, üstüne Kali Linux kullanmak..