Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #1 Aşağıda görmüş olduğunuz hatayı alıyorum, nasıl çözebilirim? Windows 10 64 Bit kullanıyorum.
Çözüm Zurnadürüm 11 Şubat 2021 Moscow dedi: B450M S2H anakart kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS > Advanced Mode > M.I.T > Advanced Frequenty Settings> Advanced CPU Core Settings > Enable SVM bölümünü Enable yapın, sonra kaydedip yeniden başlat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Moscow dedi: B450M S2H anakart kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS > Advanced Mode > M.I.T > Advanced Frequenty Settings> Advanced CPU Core Settings > Enable SVM bölümünü Enable yapın, sonra kaydedip yeniden başlat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cyberpsychosis Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 11 Şubat 2021 #2 Google'a Virtual Box Extension Pack aratıp indirip o paketi kurmanız gerekmekte. Artı 0 Eksi
KS KS Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #3 Yaptım fakat şimdi aldığım hata aşağıdaki gibi, nasıl çözebilirim? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #4 Moscow dedi: Yaptım fakat şimdi aldığım hata aşağıdaki gibi, nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 874924 Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık mı? Artı 0 Eksi
Moscow dedi: Yaptım fakat şimdi aldığım hata aşağıdaki gibi, nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 874924 Genişletmek için tıkla... Sanallaştırma açık mı?
KS KS Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #5 Zurnadürüm dedi: Sanallaştırma açık mı? Genişletmek için tıkla... VirtualBox üzerinde açık, BIOS üzerinden açmam gerekiyor mu? gerekiyor ise nasıl açacağım ? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Sanallaştırma açık mı? Genişletmek için tıkla... VirtualBox üzerinde açık, BIOS üzerinden açmam gerekiyor mu? gerekiyor ise nasıl açacağım ?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #6 Moscow dedi: VirtualBox üzerinde açık, BIOS üzerinden açmam gerekiyor mu? Gerekiyor ise nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir? Genelde Advanced, ya da Security bölümünde olur. Hata koduna göre AMD işlemci kullanıyorsun. AMD-V, ya da Virtualization diye seçenek olmalı. Artı 0 Eksi
Moscow dedi: VirtualBox üzerinde açık, BIOS üzerinden açmam gerekiyor mu? Gerekiyor ise nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir? Genelde Advanced, ya da Security bölümünde olur. Hata koduna göre AMD işlemci kullanıyorsun. AMD-V, ya da Virtualization diye seçenek olmalı.
KS KS Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #7 Zurnadürüm dedi: Anakartın nedir? Genelde Advanced, ya da Security bölümünde olur. Hata koduna göre AMD işlemci kullanıyorsun. AMD-v, ya da virtualisation diye seçenek olmalı. Genişletmek için tıkla... B450M S2H anakart kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Anakartın nedir? Genelde Advanced, ya da Security bölümünde olur. Hata koduna göre AMD işlemci kullanıyorsun. AMD-v, ya da virtualisation diye seçenek olmalı. Genişletmek için tıkla... B450M S2H anakart kullanıyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #8 Moscow dedi: B450M S2H anakart kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS > Advanced Mode > M.I.T > Advanced Frequenty Settings> Advanced CPU Core Settings > Enable SVM bölümünü Enable yapın, sonra kaydedip yeniden başlat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Moscow dedi: B450M S2H anakart kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS > Advanced Mode > M.I.T > Advanced Frequenty Settings> Advanced CPU Core Settings > Enable SVM bölümünü Enable yapın, sonra kaydedip yeniden başlat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Moscow Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #9 Zurnadürüm dedi: BIOS > Advanced Mode > M.I.T > Advanced Frequenty Settings> Advanced CPU Core Settings > Enable SVM bölümünü Enable yapın, sonra kaydedip yeniden başlat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: BIOS > Advanced Mode > M.I.T > Advanced Frequenty Settings> Advanced CPU Core Settings > Enable SVM bölümünü Enable yapın, sonra kaydedip yeniden başlat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #10 Moscow dedi: Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Makineyi çalıştırmayı denediniz mi? İşe yaramış mı bakalım. Artı 0 Eksi
Moscow dedi: Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Makineyi çalıştırmayı denediniz mi? İşe yaramış mı bakalım.