Çözüldü Kali Linux paneli sildim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anilcirakci

Hectopat
Kali Linux 2020.2 sürümünde root kullanıcısında ana paneli sildim nasıl düzelteceğim? Çalışan uygulamalar vs. gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Daha basit bir çözümü vardır kesin fakat konu sahibi nasıl sildiğini anlatmalı.

Masaüstü panelinin üstüne gelip sile basmıştım ki yeni panel oluşturup, yeni kullanıcıdan tüm panel aksesuarlarının isimlerini alıp yerleştirdim. Çözüldü.
Kali Linux XFCE'ye geçmişti bu yüzden mesajım geçersiz. XFCE için olan çözümü yazacağım.

Nasıl sildiğini anlatırsan daha detaylı yardımcı olabiliriz. GNOME Tweaks üzerinden eklentileri bir kontrol et. Eğer "Dash to Dock" orada yoksa aşağıdaki linkten eklentiyi yüklediğinde sorunun çözülmesi gerek. Eklentiyi yüklemeden önce GNOME Shell tarayıcı eklentisini de yüklemen gerek.

Kali Linux XFCE'ye geçmişti bu yüzden mesajım geçersiz. XFCE için olan çözümü yazacağım.

Nasıl sildiğini anlatırsan daha detaylı yardımcı olabiliriz. GNOME Tweaks üzerinden eklentileri bir kontrol et. Eğer "Dash to Dock" orada yoksa aşağıdaki linkten eklentiyi yüklediğinde sorunun çözülmesi gerek. Eklentiyi yüklemeden önce GNOME Shell tarayıcı eklentisini de yüklemen gerek.

Masaüstünü yeniden yüklese çözülür mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı