Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #1 Bu dağıtımı indirdim. Rufus'u indirdim, nasıl boot ederim flash belleğe? Kalıcı istemiyorum flashta geçici Linux kuracağım. Bir ayar yapmam gerekiyor mu bu yeterli mi?
Bu dağıtımı indirdim. Rufus'u indirdim, nasıl boot ederim flash belleğe? Kalıcı istemiyorum flashta geçici Linux kuracağım. Bir ayar yapmam gerekiyor mu bu yeterli mi?
Çözüm walter wick 31 Aralık 2022 Melys dedi: Eki Görüntüle 1619288 Böyle bir hata aldım hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi?
Melys dedi: Eki Görüntüle 1619288 Böyle bir hata aldım hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #2 Başlat'a bas ve USB'den Live olarak başlat. Artı 0 Eksi
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #3 walter wick dedi: Başlat'a bas ve USB'den Live olarak başlat. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım hocam nedense. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Başlat'a bas ve USB'den Live olarak başlat. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım hocam nedense.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #4 Melys dedi: Eki Görüntüle 1619288 Böyle bir hata aldım hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Melys dedi: Eki Görüntüle 1619288 Böyle bir hata aldım hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi?
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #5 walter wick dedi: Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar . USB hatalı olabilir sanırım. Bir kaç yıldır öylece duruyor kullanmıyorum. Biçimlendirmek istedim böyle dedi . Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar . USB hatalı olabilir sanırım. Bir kaç yıldır öylece duruyor kullanmıyorum. Biçimlendirmek istedim böyle dedi .
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #6 Melys dedi: Merhaba . USB hatalı olabilir sanırım. Birkaç yıldır öylece duruyor kullanmıyorum. Eki Görüntüle 1619353 Biçimlendirmek istedim böyle dedi . Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sorun ondan kaynaklanmalıdır. Ömrünü tamamlamış. Rufus bile biçimlerndirmiyorsa o diskden hayır gelmez. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Merhaba . USB hatalı olabilir sanırım. Birkaç yıldır öylece duruyor kullanmıyorum. Eki Görüntüle 1619353 Biçimlendirmek istedim böyle dedi . Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sorun ondan kaynaklanmalıdır. Ömrünü tamamlamış. Rufus bile biçimlerndirmiyorsa o diskden hayır gelmez.
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #7 walter wick dedi: Büyük ihtimal sorun ondan kaynaklanmalıdır. Ömrünü tamamlamış. Rufus bile biçimlerndirmiyorsa o diskden hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Miadı dolmuş yenisi alacağım artık . Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Büyük ihtimal sorun ondan kaynaklanmalıdır. Ömrünü tamamlamış. Rufus bile biçimlerndirmiyorsa o diskden hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Miadı dolmuş yenisi alacağım artık .
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #8 Melys dedi: Miadı dolmuş yenisi alacağım artık . Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem kaliteli bir 64 Gigabyte USB bellek alman yönünde olacaktır. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Miadı dolmuş yenisi alacağım artık . Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem kaliteli bir 64 Gigabyte USB bellek alman yönünde olacaktır.
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #9 walter wick dedi: Size tavsiyem kaliteli bir 64 Gigabyte USB bellek alman yönünde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam kalıcı Linux kurmak ya da VirtualBox ile kullanmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Size tavsiyem kaliteli bir 64 Gigabyte USB bellek alman yönünde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam kalıcı Linux kurmak ya da VirtualBox ile kullanmak istemiyorum.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #10 Melys dedi: Öyle yapacağım hocam kalıcı Linux kurmak ya da VirtualBox ile kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... VirtualBox pişmanlıkır bence iş görür ama çok ağır ve çok kaynak kullanır. Bende bu dertden yakınıyordum bunu aldım ve memnunum. Keşke düzgün bir USB wifim olsaydı kablo ile bağlanmak zorunda kalmasaydım. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Öyle yapacağım hocam kalıcı Linux kurmak ya da VirtualBox ile kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... VirtualBox pişmanlıkır bence iş görür ama çok ağır ve çok kaynak kullanır. Bende bu dertden yakınıyordum bunu aldım ve memnunum. Keşke düzgün bir USB wifim olsaydı kablo ile bağlanmak zorunda kalmasaydım.