Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #1 Bu dağıtımı indirdim. Rufus'u indirdim, nasıl boot ederim flash belleğe? Kalıcı istemiyorum flashta geçici Linux kuracağım. Bir ayar yapmam gerekiyor mu bu yeterli mi?
Bu dağıtımı indirdim. Rufus'u indirdim, nasıl boot ederim flash belleğe? Kalıcı istemiyorum flashta geçici Linux kuracağım. Bir ayar yapmam gerekiyor mu bu yeterli mi?
Çözüm walter wick 31 Aralık 2022 Melys dedi: Eki Görüntüle 1619288 Böyle bir hata aldım hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi?
Melys dedi: Eki Görüntüle 1619288 Böyle bir hata aldım hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Merhaba! Bir donanım arızası veya sürücüye erişimi engelleyen harici bir uygulama olabilir. USB sürücünde hata olabilir mi?
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #11 walter wick dedi: VirtualBox pişmanlıkır bence iş görür ama çok ağır ve çok kaynak kullanır. Bende bu dertden yakınıyordum bunu aldım ve memnunum. Keşke düzgün bir USB wifim olsaydı kablo ile bağlanmak zorunda kalmasaydım. Genişletmek için tıkla... Bende USB Wi-Fi var bir de bu flaşı alıp Linux kullanmak istiyorum. Siber kursu alıyorum Windows'tan yürümeyecek bu iş o nedenle Linux'a geçiyorum. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: VirtualBox pişmanlıkır bence iş görür ama çok ağır ve çok kaynak kullanır. Bende bu dertden yakınıyordum bunu aldım ve memnunum. Keşke düzgün bir USB wifim olsaydı kablo ile bağlanmak zorunda kalmasaydım. Genişletmek için tıkla... Bende USB Wi-Fi var bir de bu flaşı alıp Linux kullanmak istiyorum. Siber kursu alıyorum Windows'tan yürümeyecek bu iş o nedenle Linux'a geçiyorum.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #12 Melys dedi: Bende USB Wi-Fi var bir de bu flaşı alıp Linux kullanmak istiyorum. Siber kursu alıyorum Windows'tan yürümeyecek bu iş o nedenle Linux'a geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Harika karar hocam bende o yöne kaymak istiyordum Kesinlike Windows'dan yürümez(şu anda Win kullanıyorum ama ). Artı 0 Eksi
Melys dedi: Bende USB Wi-Fi var bir de bu flaşı alıp Linux kullanmak istiyorum. Siber kursu alıyorum Windows'tan yürümeyecek bu iş o nedenle Linux'a geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Harika karar hocam bende o yöne kaymak istiyordum Kesinlike Windows'dan yürümez(şu anda Win kullanıyorum ama ).
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #13 walter wick dedi: Harika karar hocam bende o yöne kaymak istiyordum Kesinlike Windows'dan yürümez(şu anda Win kullanıyorum ama ). Genişletmek için tıkla... Win 8.1 kullanıyorum şu anda.(En sevdiğim işletim sistemi olduğu için.) Başarılar hocam size de. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Harika karar hocam bende o yöne kaymak istiyordum Kesinlike Windows'dan yürümez(şu anda Win kullanıyorum ama ). Genişletmek için tıkla... Win 8.1 kullanıyorum şu anda.(En sevdiğim işletim sistemi olduğu için.) Başarılar hocam size de.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #14 Melys dedi: Win 8.1 kullanıyorum şu anda.(En sevdiğim işletim sistemi olduğu için.) Başarılar hocam size de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim mutlu yıllar. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Win 8.1 kullanıyorum şu anda.(En sevdiğim işletim sistemi olduğu için.) Başarılar hocam size de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim mutlu yıllar.
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2022 #15 walter wick dedi: Teşekkür ederim mutlu yıllar. Genişletmek için tıkla... Size de mutlu yıllar hocam yeni yılınız güzel geçsin. Artı 0 Eksi
walter wick dedi: Teşekkür ederim mutlu yıllar. Genişletmek için tıkla... Size de mutlu yıllar hocam yeni yılınız güzel geçsin.