kaanistanlı Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #1 Selam. Kali Linux'ı VirtualBox'da kurmak istediğim zaman bu hatayı alıyorum. ISO'ya kaliyi yüklemek istediğimde dosyalarda kalinin DVD halini bulamıyorum. Bilgisi olanlar yazabilir mi? Dosya Ekleri forum.png 132,6 KB · Görüntüleme: 63
Selam. Kali Linux'ı VirtualBox'da kurmak istediğim zaman bu hatayı alıyorum. ISO'ya kaliyi yüklemek istediğimde dosyalarda kalinin DVD halini bulamıyorum. Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 Virtual Machines üzerindeki ISO'yu kullanıyorsun değil mi?
kaanistanlı Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 Klaizee dedi: Eki Görüntüle 1694558 Virtual Machines üzerindeki ISO'yu kullanıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... evet. Bu arada girdim lakin beni direkt log in ekranına attı ve şifre yanlış diyor şimdilik sorunum bu
Klaizee dedi: Eki Görüntüle 1694558 Virtual Machines üzerindeki ISO'yu kullanıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... evet. Bu arada girdim lakin beni direkt log in ekranına attı ve şifre yanlış diyor şimdilik sorunum bu