PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 30 Aralık 2021 #11 387354 dedi: Komutla kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Kurulumda aldığım tek hata bu oluyor.
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #12 GitHub linki verin indirdiğiniz yerin bir.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 30 Aralık 2021 #13 PHUBA dedi: Kurulumda aldığım tek hata bu oluyor. Eki Görüntüle 1256209 Genişletmek için tıkla... Wine ile kurun dedim. Python exe dosyasını indirip wine ile başlatın.
PHUBA dedi: Kurulumda aldığım tek hata bu oluyor. Eki Görüntüle 1256209 Genişletmek için tıkla... Wine ile kurun dedim. Python exe dosyasını indirip wine ile başlatın.
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #14 sudo apt-get -y install git git clone https://github.com/Veil-Framework/Veil.git cd Veil/ ./config/setup.sh --force --silent
sudo apt-get -y install git git clone https://github.com/Veil-Framework/Veil.git cd Veil/ ./config/setup.sh --force --silent
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 30 Aralık 2021 #15 F4ST3R dedi: GitHub linki verin indirdiğiniz yerin bir. Genişletmek için tıkla... GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) - Veil-Framework/Veil github.com F4ST3R dedi: sudo apt-get -y install git git clone https://github.com/Veil-Framework/Veil.git cd Veil/ ./config/setup.sh --force --silent Genişletmek için tıkla... Bunları yapmıştım efendim ama yine bir deneyeyim. 387354 dedi: Wine ile kurun dedim. Python exe dosyasını indirip wine ile başlatın. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu wine ile ilgili bir problem olmadığını gösteriyor. Doğrumuyum?
F4ST3R dedi: GitHub linki verin indirdiğiniz yerin bir. Genişletmek için tıkla... GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) - Veil-Framework/Veil github.com F4ST3R dedi: sudo apt-get -y install git git clone https://github.com/Veil-Framework/Veil.git cd Veil/ ./config/setup.sh --force --silent Genişletmek için tıkla... Bunları yapmıştım efendim ama yine bir deneyeyim. 387354 dedi: Wine ile kurun dedim. Python exe dosyasını indirip wine ile başlatın. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu wine ile ilgili bir problem olmadığını gösteriyor. Doğrumuyum?
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 30 Aralık 2021 #16 PHUBA dedi: GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) - Veil-Framework/Veil github.com Bunları yapmıştım efendim ama yine bir deneyeyim. Eki Görüntüle 1256229 Sanırım bu wine ile ilgili bir problem olmadığını gösteriyor. Doğrumuyum? Genişletmek için tıkla... Çıktıya göre evet doğru yapmışınız.
PHUBA dedi: GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) - Veil-Framework/Veil github.com Bunları yapmıştım efendim ama yine bir deneyeyim. Eki Görüntüle 1256229 Sanırım bu wine ile ilgili bir problem olmadığını gösteriyor. Doğrumuyum? Genişletmek için tıkla... Çıktıya göre evet doğru yapmışınız.
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #17 PHUBA dedi: GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) - Veil-Framework/Veil github.com Bunları yapmıştım efendim ama yine bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... $ git clone GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) $ ls $ Veil $ bash ./config/setup.sh
PHUBA dedi: GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) - Veil-Framework/Veil github.com Bunları yapmıştım efendim ama yine bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... $ git clone GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) $ ls $ Veil $ bash ./config/setup.sh
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 30 Aralık 2021 #18 Böyle olmasında bir problem var mı?
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #19 F4ST3R dedi: $git clone GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) $ls $Veil $bash ./config/setup.sh Genişletmek için tıkla... Az önce denedim oldu. PHUBA dedi: Eki Görüntüle 1256233 Eki Görüntüle 1256234 Böyle olmasında bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Önce bir terminali kapatın root terminal açın sıfırdan attığım kodları sırasıyla uygulayın.
F4ST3R dedi: $git clone GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) $ls $Veil $bash ./config/setup.sh Genişletmek için tıkla... Az önce denedim oldu. PHUBA dedi: Eki Görüntüle 1256233 Eki Görüntüle 1256234 Böyle olmasında bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Önce bir terminali kapatın root terminal açın sıfırdan attığım kodları sırasıyla uygulayın.
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 30 Aralık 2021 #20 F4ST3R dedi: $ git clone GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) $ ls $ Veil $ bash ./config/setup.sh Genişletmek için tıkla... Nedense yine aynı hatayı aldım. F4ST3R dedi: Az önce denedim oldu. Önce bir terminali kapatın root terminal açın sıfırdan attığım kodları sırasıyla uygulayın. Genişletmek için tıkla... Sizde olduysa benim python yüklememde bir problem olabilir mi?
F4ST3R dedi: $ git clone GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) $ ls $ Veil $ bash ./config/setup.sh Genişletmek için tıkla... Nedense yine aynı hatayı aldım. F4ST3R dedi: Az önce denedim oldu. Önce bir terminali kapatın root terminal açın sıfırdan attığım kodları sırasıyla uygulayın. Genişletmek için tıkla... Sizde olduysa benim python yüklememde bir problem olabilir mi?