Kisprow Centipat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 27 11 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Virtualbox üzerinden ayarları yaptıktan sonra Kali Linux'a girmeye çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum
Merhaba arkadaşlar Virtualbox üzerinden ayarları yaptıktan sonra Kali Linux'a girmeye çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum
A alpermerih Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #2 BIOS'dan SVM veya direkt VirtualMachine, Virtualism gibi bir şey varsa disabled'dır. Onu Enable yapın düzelir. Genelde Advanced kısmında oluyor ya da Advanced CPU tarzı yerlerde.
BIOS'dan SVM veya direkt VirtualMachine, Virtualism gibi bir şey varsa disabled'dır. Onu Enable yapın düzelir. Genelde Advanced kısmında oluyor ya da Advanced CPU tarzı yerlerde.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.024 Makaleler 63 Çözümler 170 11 Haziran 2020 #3 BIOS'da AMD-V özelliğinin devre dışı olduğunu söylüyor. Etkinleştirip dener misiniz?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Haziran 2020 #4 Kisprow dedi: Merhaba arkadaşlar Virtualbox üzerinden ayarları yaptıktan sonra Kali Linux'a girmeye çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum Eki Görüntüle 589020 Genişletmek için tıkla... BIOS´tan sanallaştırma özelliğini açıp deneyebilir misiniz?
Kisprow dedi: Merhaba arkadaşlar Virtualbox üzerinden ayarları yaptıktan sonra Kali Linux'a girmeye çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum Eki Görüntüle 589020 Genişletmek için tıkla... BIOS´tan sanallaştırma özelliğini açıp deneyebilir misiniz?
Kisprow Centipat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 27 11 Haziran 2020 #5 Evet sorunu çözdüm AMD-V yazmıyorda SMV Mode yazıyor açınca çözüldü
Tunolii Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 143 15 Ekim 2020 #6 tristessehivernale dedi: BIOS'da AMD-v özelliğinin devre dışı olduğunu söylüyor. Etkinleştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben MacBook Pro kullanıyorum aynı sorun bende de var nasıl yapmam lazım.
tristessehivernale dedi: BIOS'da AMD-v özelliğinin devre dışı olduğunu söylüyor. Etkinleştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben MacBook Pro kullanıyorum aynı sorun bende de var nasıl yapmam lazım.
ahmet can2 Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #7 tristessehivernale dedi: BIOS'da AMD-v özelliğinin devre dışı olduğunu söylüyor. Etkinleştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS nerede? tristessehivernale dedi: BIOS'da AMD-v özelliğinin devre dışı olduğunu söylüyor. Etkinleştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS nerede?
tristessehivernale dedi: BIOS'da AMD-v özelliğinin devre dışı olduğunu söylüyor. Etkinleştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS nerede? tristessehivernale dedi: BIOS'da AMD-v özelliğinin devre dışı olduğunu söylüyor. Etkinleştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS nerede?
A astra12 Yoctopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #8 Kisprow dedi: Evet sorunu çözdüm AMD-v yazmıyorda smv mode yazıyor açınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bende de basarisiz oluyor, nasil yaptin soyleyebilir misin?
Kisprow dedi: Evet sorunu çözdüm AMD-v yazmıyorda smv mode yazıyor açınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Bende de basarisiz oluyor, nasil yaptin soyleyebilir misin?
E EXAR Decapat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #9 bende aynı hatayı yaşadım virtual box u silip yükledim geçti