Elegant1 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 VirtualBox'a Kali Linux işletim sistemini kurdum ama başlangıçta yazdığım kullanıcı adı veya şifremi hatırlamıyorum, nasıl değiştiririm?
VirtualBox'a Kali Linux işletim sistemini kurdum ama başlangıçta yazdığım kullanıcı adı veya şifremi hatırlamıyorum, nasıl değiştiririm?
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 17 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir video işinize yarayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir video işinize yarayacaktır.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 17 Ağustos 2021 #3 Tekrar kur.
Elegant1 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #4 naberinnaberi dedi: Tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürüyor kanka.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 17 Ağustos 2021 #5 Kali Linux Kullanıcı Şifresi Değiştirme Kali Linux üzerinde kullanıcı şifresi değiştirmek için; Root şifresi değiştirme Terminalde passwd yazarak Enter’a basın Yeni şifreyi yazıp Enter’a basın ardından şifreyi doğrulamak için… saitorhan.com
Kali Linux Kullanıcı Şifresi Değiştirme Kali Linux üzerinde kullanıcı şifresi değiştirmek için; Root şifresi değiştirme Terminalde passwd yazarak Enter’a basın Yeni şifreyi yazıp Enter’a basın ardından şifreyi doğrulamak için… saitorhan.com
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 17 Ağustos 2021 #6 Elegant1 dedi: Çok uzun sürüyor kanka. Genişletmek için tıkla... Belki şifre "Kali'dir" denedin mi?
Elegant1 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 139 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #7 hxvy0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir video işinize yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.
hxvy0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir video işinize yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 17 Ağustos 2021 #8 Elegant1 dedi: Çok uzun sürüyor kanka. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum.