Kali Linux sistemde oyun oynanabilir mi?

Aynen bayağı hızlı ama EndeavourOS kullanıyorum şimdi o da çok iyi

Manjaro ile çok kıyaslıyorlar Aralarında gözle görülür bir hız farkı var mı gerçekten?
Manjaro kullanmadım hiç ama Manjaro dedikleri gibi arch dan her güncelleme ile daha da uzaklaşıyor Debian-Ubuntu gibi işte ama eminim endeavour os daha hızlı ve stabil dir

En rahatı Ubuntu kasmanın lüzumu yok bence, çok isteyen Fedora kullansın en azından Update sistemi rahat

Manjaro kullanmadım hiç ama Manjaro dedikleri gibi arch dan her güncelleme ile daha da uzaklaşıyor Debian-Ubuntu gibi işte ama eminim endeavour os daha hızlı ve stabil dir
Yapmayın hocam Ubuntu'da demeyelim şimdi. Kendisi 5 senedir falan yerlerde sürünüyordu, 22 04 ile anca toparlamış gibiler. Manjaro iyidir.
Dediğiniz şeyin sebebini güncellemeleri hemen verdiklerinde bazı kullanıcıların sisteminin bozulması olarak açıklıyorlar. Malum Arch narin biraz. Bu yüzden gelen güncellemeleri ilk önce konrol ediyorlar. Bu da gecikmeye sebep oluyor.
Durum Ubuntu gibi değil yani...

En rahatı Ubuntu kasmanın lüzumu yok bence, çok isteyen Fedora kullansın en azından Update sistemi rahat
22 04 yada sonraki sürümleri kullanıyorsanız evet ama 5 senedir tam bir eziyetti. Şimdi şimdi toparladılar. Ondan öncesi yine iyiydi.

Apt paket yöneticisi falan çok yavaş ama
Olsun, dosya indikten sonra ne fark edecek
Arch tabanına güveneceğime kendimi Redhat'in omuzlarına atar Fedora kullanırım.

Ubuntu da denir hocam, enterprise içinde en çok yer kaplayan iki üç linux firmasından biri, diğeri de SUSE.

Günlük kullanımda ve destek konusunda en rahat dağıtım Ubuntu, en büyük driver ve yazılım databaselerine sahip. Arkasında içinde bi benim olmadığım APT depolar var.
Not: 22.10

Kurulum esnasında çok sorun çıkarıyor en azından benim deneyimim öyle idi

O manada dememiştim arch ile arasındaki mesafeden bahsetmek için kullandım ama en fazla kullanılan arch tabanlı distro idi yanılmıyorsam kullanmadım ama iyidir bence de ama endeavour os daha olumlu gibi geldi bana göre

Tercih meselesi, saygı duyarım. Zaten Ubuntu şuan iyi durumda
İnsanların Arch kullanmasındaki en büyük sebep AUR.
APT kütüphanesi geniş olsa bile repoda olmayan bir şey eklemeye çalıştığımızda uğraştırıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…