H Hüseyin Metin Hectopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #1 Linux son sürüm kurdum. Fakat başlatamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tecnhopat ailesine teşekkür ederim.
Linux son sürüm kurdum. Fakat başlatamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tecnhopat ailesine teşekkür ederim.
Çözüm 4 4 496391 2 Nisan 2020 Hüseyin Metin dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tekrar kurulum başlatın, Kali Linux'u sil ve yeniden yükle(Ubuntu yazabilir) seçeneği ile tekrar kurulum yapın. Sorununuz çözülmezse belleği tekrar yazdırmak gerekecek.
Hüseyin Metin dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tekrar kurulum başlatın, Kali Linux'u sil ve yeniden yükle(Ubuntu yazabilir) seçeneği ile tekrar kurulum yapın. Sorununuz çözülmezse belleği tekrar yazdırmak gerekecek.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Nisan 2020 #2 Hangi dağıtımı kurdunuz ve nerede takılıyorsunuz? Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Nisan 2020 #3 Bilgisayarı açtığınızda karşınıza ne çıkıyor? Güç kablosunu bile takmamış olabilirsiniz, verdiğiniz bilgilerden yola çıkarak söylüyorum. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı açtığınızda karşınıza ne çıkıyor? Güç kablosunu bile takmamış olabilirsiniz, verdiğiniz bilgilerden yola çıkarak söylüyorum.
KS KS H Hüseyin Metin Hectopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #4 Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor. Dosya Ekleri 15858408481263197587106182830807.jpg 530,6 KB · Görüntüleme: 74 Artı 0 Eksi
Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Nisan 2020 #5 Hüseyin Metin dedi: Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Bu ekranda bekledikten sonra Kali'ye boot etmesi lazım. Kendiniz enter tuşuna basınca neler oluyor? Artı 0 Eksi
Hüseyin Metin dedi: Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Bu ekranda bekledikten sonra Kali'ye boot etmesi lazım. Kendiniz enter tuşuna basınca neler oluyor?
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 2 Nisan 2020 #6 Hüseyin Metin dedi: Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Grub çalışıyor gibi görünüyor, kurulum sırasında bir sorun yaşanmış olabilir, indirdiğiniz yansının hasarsız olduğunu onaylamış mıydınız? Artı 0 Eksi
Hüseyin Metin dedi: Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Grub çalışıyor gibi görünüyor, kurulum sırasında bir sorun yaşanmış olabilir, indirdiğiniz yansının hasarsız olduğunu onaylamış mıydınız?
takomlii Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2020 #7 Hüseyin Metin dedi: Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kali Lİnux kurmuşsun. En üstteki seçeneğin üzerindeyken enter'a basıp girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Hüseyin Metin dedi: Windows yüklü değil SSD'de sadece Linux var. Hatırlamıyorum. Sitesinden indirmiştim. Bu ekranda kalıyor sürekli yeniden başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Kali Lİnux kurmuşsun. En üstteki seçeneğin üzerindeyken enter'a basıp girmeyi denediniz mi?
KS KS H Hüseyin Metin Hectopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #8 acv dedi: Bu ekranda bekledikten sonra Kali'ye Boot etmesi lazım. Kendiniz enter tuşuna basınca neler oluyor? Genişletmek için tıkla... Değişen hiçbir şey yok maalesef. Artı 0 Eksi
acv dedi: Bu ekranda bekledikten sonra Kali'ye Boot etmesi lazım. Kendiniz enter tuşuna basınca neler oluyor? Genişletmek için tıkla... Değişen hiçbir şey yok maalesef.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Nisan 2020 #9 Son kullanıcı için önerebileceğim bir dağıtım değil açıkçası. Ubuntu kurun derim. Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Nisan 2020 #10 Hüseyin Metin dedi: Değişen hiçbir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ekranda hiçbir yazı belirmeden bilgisayar yeniden başlıyorsa denildiği gibi yansıda sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Hüseyin Metin dedi: Değişen hiçbir şey yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ekranda hiçbir yazı belirmeden bilgisayar yeniden başlıyorsa denildiği gibi yansıda sorun olabilir.