Kali Linux sonrası SVM modu sistemi yavaşlattı

cloaker

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bugün VMware workstation Player 16 kullanarak Kali Linux kurdum. Fakat çalıştıramadım, SVM modu açmam gerekti. Açtıktan sonra da açılışta biraz yavaşlama hissettim. Duvar kağıdı sanki biraz pikselleşmiş gibiydi ve Windows'u etkinleştirmediğim için sağ altta olan yazı kayboldu. Ayrıca internet de açmadan öncekinden daha yavaş gibi geliyor ama bu konuda net bir şey söyleyemem, internetim bu sıralar zaten iyi değildi. Bunların olmasının mantıklı bir açıklaması var mı, bu modu açmam yüzünden bazı şeylere zarar gelmiş olabilir mi? Bu arada konuyu tam olarak nereye açacağımı bulamadım, yanlış yere açtıysam doğru başlığa taşınabilir.

SVM yani sanallaştırmanın, bilgisayarın bir performans düşüklüğüne yol açtığı görülmemiştir.
Kullandığın sana makine uygulaması, başlangıçta çalıştırdığı programlar/işlemler/hizmetler belki bunlara yola açabilir. Örneğin;
Bilgisayarın geç açılır,
Bazı işlemleri geciktirir (Windows etkinleştirme yazısı gibi).

SVM yani sanallaştırmanın, bilgisayarın bir performans düşüklüğüne yol açtığı görülmemiştir.
Kullandığın sana makine uygulaması, başlangıçta çalıştırdığı programlar/işlemler/hizmetler belki bunlara yola açabilir. Örneğin;
Bilgisayarın geç açılır,
Bazı işlemleri geciktirir (Windows etkinleştirme yazısı gibi).
Sanırım ben biraz boş kuruntu yaptım, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı