Bilgisayarı USB'den başlatırken nasıl bir ekran çıkıyor? Hata mı veriyor başka bir şey mi oluyor?Rufus yazdırdım boot menusunde USB'yi 1nci sıraya aldım ama hala olmuyor.
Bilgisayarı USB'den başlatırken nasıl bir ekran çıkıyor? Hata mı veriyor başka bir şey mi oluyor?Rufus yazdırdım boot menusunde USB'yi 1nci sıraya aldım ama hala olmuyor.
Bilgisayarı USB'den başlatırken nasıl bir ekran çıkıyor? Hata mı veriyor başka bir şey mi oluyor?
Kali kurulumunda GRUB kurdunuz mu?Bildiğiniz normal Windows ekranı geliyor, ve Windows açılıyor.
Kali kurulumunda GRUB kurdunuz mu?
Bilmiyorum hocam ben direkt Rufus'dan kurdum.
hocam bana lubuntu lazım değilBu konuya göz atın işe yaramaz ise tekrar kurulum yapın ama internetten yardım alın.![]()
Dual Boot'ta Grub Çalışmıyor / Direkt Windows Açılıyor Hatası Çözümü
Bilgisayar, teknoloji, yazılım, kodlama, windows, linux, ubuntu terminal, Wsl, C, C++ ve birçok konuda bilgilerwww.sglbl.com
Lubuntu ile Kali zaten aynı tabanlı. Attığım link Lubuntu kurulumunu değil GRUB kurulumunu anlatıyor, Lubuntu yazması kafanızı karıştırmasın.hocam bana lubuntu lazım değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.