BIDOST Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Selam, sorum şu: Kali Linux da terminalde görüntüm hostname altında komutu yazıyorum soldan bir ok işareti aşağı satırda kod yazdırıyor. Onu nasıl değiştireceğim? Hostname bulunduğu satırda hemen kodu yazmak istiyorum, inşallah anlatabilmişimdir. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
Selam, sorum şu: Kali Linux da terminalde görüntüm hostname altında komutu yazıyorum soldan bir ok işareti aşağı satırda kod yazdırıyor. Onu nasıl değiştireceğim? Hostname bulunduğu satırda hemen kodu yazmak istiyorum, inşallah anlatabilmişimdir.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 16 Haziran 2023 #2 ~/.bashrc dosyanızı internetten "bashrc ubuntu style" gibi aramalarla istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
~/.bashrc dosyanızı internetten "bashrc ubuntu style" gibi aramalarla istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.