X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Nasıl şifremi sıfırlarım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.860 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yusuf İpek videosunda bunu anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yusuf İpek videosunda bunu anlatıyor.
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Bayram Tempest dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yusuf İpek videosunda bunu anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Bayram Tempest dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yusuf İpek videosunda bunu anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.860 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #4 Xpyheral dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... İzleyip uyguladıktan sonra sonucu yazarsınız hocam.
Xpyheral dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... İzleyip uyguladıktan sonra sonucu yazarsınız hocam.
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 Bayram Tempest dedi: İzleyip uyguladıktan sonra sonucu yazarsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki sıkıntı gnu/linux kısmının gelmemesi resim de atamıyorum ki. Xpyheral dedi: Hocam bendeki sıkıntı gnu/linux kısmının gelmemesi resim de atamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Live USB, USB persistance, Advanced install options gibi yerler geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2024
Bayram Tempest dedi: İzleyip uyguladıktan sonra sonucu yazarsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki sıkıntı gnu/linux kısmının gelmemesi resim de atamıyorum ki. Xpyheral dedi: Hocam bendeki sıkıntı gnu/linux kısmının gelmemesi resim de atamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Live USB, USB persistance, Advanced install options gibi yerler geliyor.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.860 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #6 Xpyheral dedi: Hocam bendeki sıkıntı gnu/linux kısmının gelmemesi resim de atamıyorum ki. Live USB, USB persistance, Advanced install options gibi yerler geliyor. Genişletmek için tıkla... USB'den mi girmeye çalışıyorsunuz? Kali sisteme mi kurulu yoksa live USB olarak mı giriyorsunuz? Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
Xpyheral dedi: Hocam bendeki sıkıntı gnu/linux kısmının gelmemesi resim de atamıyorum ki. Live USB, USB persistance, Advanced install options gibi yerler geliyor. Genişletmek için tıkla... USB'den mi girmeye çalışıyorsunuz? Kali sisteme mi kurulu yoksa live USB olarak mı giriyorsunuz?
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #7 @Bayram Tempest live USB. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2024
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.860 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #8 Xpyheral dedi: @Bayram Tempest live USB. Genişletmek için tıkla... USB üzerinden kullanıyorsanız kullanıcı hesabı oluşturmamış yani kendiniz şifre seçmemişsinizdir. Kullanıcı adı: kali Şifre: kali Bu bilgilerle giriş yapmayı dener misiniz? Olmazsa da: Kullanıcı adı: root Şifre: toor olarak deneyiniz.
Xpyheral dedi: @Bayram Tempest live USB. Genişletmek için tıkla... USB üzerinden kullanıyorsanız kullanıcı hesabı oluşturmamış yani kendiniz şifre seçmemişsinizdir. Kullanıcı adı: kali Şifre: kali Bu bilgilerle giriş yapmayı dener misiniz? Olmazsa da: Kullanıcı adı: root Şifre: toor olarak deneyiniz.
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #9 Bayram Tempest dedi: USB üzerinden kullanıyorsanız kullanıcı hesabı oluşturmamış yani kendiniz şifre seçmemişsinizdir. Kullanıcı adı: Kali. Şifre: Kali. Bu bilgilerle giriş yapmayı dener misiniz? Olmazsa da: Kullanıcı adı: Root. Şifre: Toor. Olarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Kali Kali yapınca açılır gibi yapıp yine login kısmına atıyor. Root root olarak denedim toor olarak denemedim.
Bayram Tempest dedi: USB üzerinden kullanıyorsanız kullanıcı hesabı oluşturmamış yani kendiniz şifre seçmemişsinizdir. Kullanıcı adı: Kali. Şifre: Kali. Bu bilgilerle giriş yapmayı dener misiniz? Olmazsa da: Kullanıcı adı: Root. Şifre: Toor. Olarak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Kali Kali yapınca açılır gibi yapıp yine login kısmına atıyor. Root root olarak denedim toor olarak denemedim.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.860 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #10 Xpyheral dedi: Hocam Kali Kali yapınca açılır gibi yapıp yine login kısmına atıyor. Root root olarak denedim toor olarak denemedim. Genişletmek için tıkla... root toor olarak da deneyin hocam.
Xpyheral dedi: Hocam Kali Kali yapınca açılır gibi yapıp yine login kısmına atıyor. Root root olarak denedim toor olarak denemedim. Genişletmek için tıkla... root toor olarak da deneyin hocam.