X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 Bayram Tempest dedi: Root toor olarak da deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim hocam teşekkürler. Bayram Tempest dedi: root toor olarak da deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yine olmadı Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
Bayram Tempest dedi: Root toor olarak da deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim hocam teşekkürler. Bayram Tempest dedi: root toor olarak da deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam yine olmadı
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.860 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #12 Xpyheral dedi: Eve gidince deneyeceğim hocam teşekkürler. Hocam yine olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman verebileceğim çözüm kalmadı hocam. Sisteme kurulu olsa şifre sıfırlamayı anlatırdım ancak Live USB üzerinde olduğu için daha fazla bilgim yok. @Rona hocam bilebilir belki.
Xpyheral dedi: Eve gidince deneyeceğim hocam teşekkürler. Hocam yine olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman verebileceğim çözüm kalmadı hocam. Sisteme kurulu olsa şifre sıfırlamayı anlatırdım ancak Live USB üzerinde olduğu için daha fazla bilgim yok. @Rona hocam bilebilir belki.
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #13 Bayram Tempest dedi: O zaman verebileceğim çözüm kalmadı hocam. Sisteme kurulu olsa şifre sıfırlamayı anlatırdım ancak Live USB üzerinde olduğu için daha fazla bilgim yok. @Rona hocam bilebilir belki. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler hocam
Bayram Tempest dedi: O zaman verebileceğim çözüm kalmadı hocam. Sisteme kurulu olsa şifre sıfırlamayı anlatırdım ancak Live USB üzerinde olduğu için daha fazla bilgim yok. @Rona hocam bilebilir belki. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler hocam