4 440445 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 30 Mart 2021 #1 Merhaba, Kali Linux'u az önce kurdum. Kurulumdaki şifreyi girdim, olmadı. Kali girdim, olmadı. Bu şifre ne? Ben nasıl gireceğim?
Merhaba, Kali Linux'u az önce kurdum. Kurulumdaki şifreyi girdim, olmadı. Kali girdim, olmadı. Bu şifre ne? Ben nasıl gireceğim?
Çözüm 4 4 440445 30 Mart 2021 24099 dedi: Kurulumda ne girdiysen odur. Kullanıcı adını doğru girip girmediğine bak. Ayrıca İngilizce kurduysan klavye düzenin de ona göreyse uygun şekilde girmelisin. Hazır sanal makine imajı ise "Kali" (tırnaklar olmadan). Genişletmek için tıkla... İngilizce kurmadım. Kurulumdaki şifreyi kabul etmedi, tekrar kuruyorum. Root toor dediler ama onu aktifleştirmek lazım.
24099 dedi: Kurulumda ne girdiysen odur. Kullanıcı adını doğru girip girmediğine bak. Ayrıca İngilizce kurduysan klavye düzenin de ona göreyse uygun şekilde girmelisin. Hazır sanal makine imajı ise "Kali" (tırnaklar olmadan). Genişletmek için tıkla... İngilizce kurmadım. Kurulumdaki şifreyi kabul etmedi, tekrar kuruyorum. Root toor dediler ama onu aktifleştirmek lazım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Nisan 2021 #11 Nonexistent dedi: Bir ara root@kali idi. Genişletmek için tıkla... .bashrc dosyasındaki yazan yazı o.. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Bir ara root@kali idi. Genişletmek için tıkla... .bashrc dosyasındaki yazan yazı o..