BattOS Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #11 Boot-Repair Lubuntu üzerine kurulu sanırım. Aşağıya ekran görüntüsü bırakıyorum. Olduysa kapatıp dediğiniz komutu gireceğim. sudo grub-install (buradaki işaret nasıl yapılıyor)target=x86_64 (yine aynı işaret)bootloader-id=Kali (işaret sanırım dash)efi-directory=/dev/sda7
Boot-Repair Lubuntu üzerine kurulu sanırım. Aşağıya ekran görüntüsü bırakıyorum. Olduysa kapatıp dediğiniz komutu gireceğim. sudo grub-install (buradaki işaret nasıl yapılıyor)target=x86_64 (yine aynı işaret)bootloader-id=Kali (işaret sanırım dash)efi-directory=/dev/sda7
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 1 Mart 2020 #12 Doğrudur. Komutu yazın ve çıktısını atın. İşaret iki adet tire ( - )
BattOS Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #13 Tahminimce iso dan kaynaklı. Başka bir iso bulursam tekrar deneyeceğim. Komut işe yaramadı ama tam usb yi boot edecekken farkettim ki boot ekranında windows boot manager var. Onu seçtim ve windows açıldı. Son düzenleme: 1 Mart 2020
Tahminimce iso dan kaynaklı. Başka bir iso bulursam tekrar deneyeceğim. Komut işe yaramadı ama tam usb yi boot edecekken farkettim ki boot ekranında windows boot manager var. Onu seçtim ve windows açıldı.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 1 Mart 2020 #14 Dediğim gibi bu GRUB kaynaklı bir sorun. Eğer boot ekranında seçimi Windows yaparsanız açılıyor, fakat GRUB üzerinde Windows görünmüyor. Elle ekleme yöntemleri var fakat daha karışık.
Dediğim gibi bu GRUB kaynaklı bir sorun. Eğer boot ekranında seçimi Windows yaparsanız açılıyor, fakat GRUB üzerinde Windows görünmüyor. Elle ekleme yöntemleri var fakat daha karışık.