Kali Linux VirtualBox'da açılmıyor

topikilik

Femtopat
Daha fazla  
Kali'yi indirdim fakat VirtualBox için etkinleştirmek istediğimde Kali için "bu dosyayı nasıl açmak istersiniz" diye çıkıyor ve bunun hakkında hiçbir şey yapamadım acaba yardımcı olur musunuz?

İmaj nerede acaba bulamadımda.

VirtualBox'u indirip kurun daha sonra indirdiğiniz Kali dosyalarını yol olarak gösterin. Karışık geldiyse size attığım videodan kolayca yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada detaylıca anlatıyor ne yapman gerektiğini.

Malesef ova uzantılı linux kali'yi bulamadım

VirtualBox ekraninda "ekle" diye secenek var, onu secip indirdigin VirtualBox imajini ekleyeceksin.

Indirdigin iki tane dosya var, en yuksek boyuta sahip olan dosyayi ekleyeceksin bu arada. Yani tur olarak "Virtual Disk Image" yazan dosyayi ekleyeceksin.

Hocam onu internetten iso dosyası indirerek yapmanızı öneririm. Optik sürücü kısmına basıp indirdiğiniz iso dosyasını seçin. İlk başta ayarladığınız ayarlarla aynı işletim sistemi ise sorunsuz çalışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…