Kali'yi indirdim fakat VirtualBox için etkinleştirmek istediğimde Kali için "bu dosyayı nasıl açmak istersiniz" diye çıkıyor ve bunun hakkında hiçbir şey yapamadım acaba yardımcı olur musunuz?
Kali'yi indirdim fakat VirtualBox için etkinleştirmek istediğimde Kali için "bu dosyayı nasıl açmak istersiniz" diye çıkıyor ve bunun hakkında hiçbir şey yapamadım acaba yardımcı olur musunuz?
VirtualBox'u indirip kurun daha sonra indirdiğiniz Kali dosyalarını yol olarak gösterin. Karışık geldiyse size attığım videodan kolayca yapabilirsiniz.
VirtualBox'u indirip kurun daha sonra indirdiğiniz Kali dosyalarını yol olarak gösterin. Karışık geldiyse size attığım videodan kolayca yapabilirsiniz.
VirtualBox ekraninda "ekle" diye secenek var, onu secip indirdigin VirtualBox imajini ekleyeceksin.
Indirdigin iki tane dosya var, en yuksek boyuta sahip olan dosyayi ekleyeceksin bu arada. Yani tur olarak "Virtual Disk Image" yazan dosyayi ekleyeceksin.
Hocam onu internetten iso dosyası indirerek yapmanızı öneririm. Optik sürücü kısmına basıp indirdiğiniz iso dosyasını seçin. İlk başta ayarladığınız ayarlarla aynı işletim sistemi ise sorunsuz çalışacaktır.