Kali Linux VirtualBox'ta donuyor

feef

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Kali Linux'u sanal makine kurdum ilk açtığımda sorun yok ama makineyi kapatim tekrar açtığımda şifre ve kullanıcı adını girdiğimde birden donuyor. Siliyorum tekrar kuruyorum ama hata yine aynı. 2.defa açtığımda donuyor nasıl çözebilirim?

Herkese selam. Kali Linux'u sanal makine kurdum ilk açtığımda sorun yok ama makineyi kapatim tekrar açtığımda şifre ve kullanıcı adını girdiğimde birden donuyor. Siliyorum tekrar kuruyorum ama hata yine aynı. 2.defa açtığımda donuyor nasıl çözebilirim?

Kali Linux aşırı hassas bir sistem, Python uyarılarına kulak asmayıp 3.12 sürümünü yüklediğim için güvenlik duvarını açamıyorum şu an mesela. Geri yükledim sistemi. Gel şimdi yeniden kur. Ayrıca kurduğunuz Linux sistemi de sıkıntılı olabilir, mesela KDE dongle kullanırken dongle yanıt vermezse birden donabilir gibi gibi.

Hahahaha, tekrar okudum da Kali Linux deyince bir kükredim. Kali Linux'la ne işi var senin 🤣🤣🤣.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı