O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #1 Udemy'den Etik hackerlık,Kali linux dersleri alıyorum fakat vpnbookdan vpn kuramadım, yardımcı olur musunuz?
Udemy'den Etik hackerlık,Kali linux dersleri alıyorum fakat vpnbookdan vpn kuramadım, yardımcı olur musunuz?
J jemxoca Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 3 Eylül 2020 #2 "openvpn" ile kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz dosyası yönetici olarak openvpn ile açın. Kod:Panoya kopyala sudo openvpn vpnbook-xxxxxxxxx Daha sonra sırasıyla kullanıcı adı ve şifre isteyecek. VPN dosyalarını indirdiğiniz yerden alabilirsiniz.
"openvpn" ile kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz dosyası yönetici olarak openvpn ile açın. Kod:Panoya kopyala sudo openvpn vpnbook-xxxxxxxxx Daha sonra sırasıyla kullanıcı adı ve şifre isteyecek. VPN dosyalarını indirdiğiniz yerden alabilirsiniz.
EmChStSEN Decapat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Eylül 2020 #3 Connections bölümünden vpn kısmına gelin, artı işareti olan yerden "Add new connection" seçeneğini seçin, Other bölümünden "Import VPN connection" seçeneğini seçin. Bu arada VPNbook yerine hiç VPN kullanmayın daha iyi.
Connections bölümünden vpn kısmına gelin, artı işareti olan yerden "Add new connection" seçeneğini seçin, Other bölümünden "Import VPN connection" seçeneğini seçin. Bu arada VPNbook yerine hiç VPN kullanmayın daha iyi.
omerturkarslan06 Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 Ben de yapamadım..
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Nisan 2021 #5 Vpnbook için anlatmış; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vpnbook için anlatmış; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et