Jklmnoprstuv Decapat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Kali Linux öğreniyorum ama şu anlık Wi-Fi adaptörü almaya durumum yok, Wi-Fi adaptörü olmadan da ağlara saldırma yapılabilir mi?
Kali Linux öğreniyorum ama şu anlık Wi-Fi adaptörü almaya durumum yok, Wi-Fi adaptörü olmadan da ağlara saldırma yapılabilir mi?
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 15 Haziran 2021 #2 Kullandığın program, nasıl bir adaptör belirtiyorsa, laptopunun kablosuz ağ sürücünün özelliklerine bakarak karar verebilirsin.
Kullandığın program, nasıl bir adaptör belirtiyorsa, laptopunun kablosuz ağ sürücünün özelliklerine bakarak karar verebilirsin.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Haziran 2021 #3 Monitor mod'u calismaz.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 15 Haziran 2021 #4 Jklmnoprstuv dedi: Kali Linux öğreniyorum ama şu anlık Wi-Fi adaptörü almaya durumum yok, Wi-Fi adaptörü olmadan da ağlara saldırma yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... İllegal işlere girme diyorum.
Jklmnoprstuv dedi: Kali Linux öğreniyorum ama şu anlık Wi-Fi adaptörü almaya durumum yok, Wi-Fi adaptörü olmadan da ağlara saldırma yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... İllegal işlere girme diyorum.
Karl Marx Megapat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #5 runit dedi: Monitör Mod'u calismaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, bazi laptop adaptörleri monitör Modunu calistirmakta.
runit dedi: Monitör Mod'u calismaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, bazi laptop adaptörleri monitör Modunu calistirmakta.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Haziran 2021 #6 Karl Marx dedi: Yanlış bilgi, bazi laptop adaptörleri monitör Modunu calistirmakta. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptoru olmadigini belirtmis. Herhangi bir laptop'unun oldugunu soylememis. Bende buna gore cevabimi verdim.
Karl Marx dedi: Yanlış bilgi, bazi laptop adaptörleri monitör Modunu calistirmakta. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptoru olmadigini belirtmis. Herhangi bir laptop'unun oldugunu soylememis. Bende buna gore cevabimi verdim.