Kali Linux Wi-Fi Adaptor driver yüklenmiyor

cybermaffia

Hectopat
Yer
Fırsatlar Ülkesi AMERIKA
Daha fazla  
Meslek
Computer Engineer
Arkadaşlar Wi-Fi adaptör aldım. Linux uyumlu daha önce çalışıyordu Linux'u tekrar yükledim fakat şu an driverları yükleyemiyorum bilgisi olan bakabilir mi?
Wi-Fi Adaptör model:
Bus 001 Device 003: ID 0bda: B812 Realtek Semiconductor Corp. RTL88x2BU [AC1200 Techkey]
GitHub'tan birçok driverlara baktım fakat işe yaramadı. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu başlığa göre şu şekilde yüklenebiliyormuş, Secure boot kapalı kurmanız gerekiyor.
Kod:
git clone https://github.com/lwfinger/rtw88.git
cd rtw88
make
sudo make install
sudo modprobe rtw_8723de

Hocam yükledim dediğiniz gibi bazı kısımlar geldi fakat internete bağlanmıyor.

WLAN0 kısmı gözüktü fakat inet: IP kısmı yok.
Bu şekilde oluyor ağları da göstermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Archdan ziyade Ubutu gibi bir dağıtımda daha çok driver çıkartabilir ama Kali kurduysa muhtemelen bir amacı vardır arkadaşın(en azından öyle umuyorum), kullanıcıyım ama ben de anlamam bu driver işlerinden fazla. @Cruslan @202

Biliyorum ya zaten zar zor indirmiştim birtanesini şimdi sildim tekrar uğraştırıyor

Çözümü bilen yok mu?

Merhaba aynı sorun bende de var drviver kurdum gördü fakat bu sefer seninki gibi sorun alıyorum airodump-ng WLAN0(kendiliğinden monitör modkuymuş) yapınca tek seferlik giriyor etraftaki bütün Wi-Fi'leri gösteriyor fakat bir Wi-Fi ağı seçip bağlanmaya çalıştığımde ne o ağı ne de cihazları göstermiyor ve tekrar airodum-ng WLAN0 yapınca bu sefer hiç Wi-Fi yok kafayı yicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…