BrighLord Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 Monitör moda geçince USB Wireless bağlantısı kopuyor. Sebebi nedir?
s1ten Centipat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 BrighLord dedi: Monitör moda geçince USB Wireless bağlantısı kopuyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kullandığın Wi-Fi adaptörü söylermisin ona göre cevap vereyim Artı 0 Eksi
BrighLord dedi: Monitör moda geçince USB Wireless bağlantısı kopuyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kullandığın Wi-Fi adaptörü söylermisin ona göre cevap vereyim
KS KS BrighLord Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #3 s1ten dedi: Kullandığın Wi-Fi adaptörü söylermisin ona göre cevap vereyim Genişletmek için tıkla... Önceden kopmuyodu. Dün başladı bu olay. Martta bu. Mart değil kart yazıcaktım Dosya Ekleri Screenshot_20221129-203843.png 93,5 KB · Görüntüleme: 44 Artı 0 Eksi
s1ten dedi: Kullandığın Wi-Fi adaptörü söylermisin ona göre cevap vereyim Genişletmek için tıkla... Önceden kopmuyodu. Dün başladı bu olay. Martta bu. Mart değil kart yazıcaktım
s1ten Centipat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 BrighLord dedi: Önceden kopmuyodu. Dün başladı bu olay. Martta bu. Mart değil kart yazıcaktım Genişletmek için tıkla... Normal olarak driverini indirip kurarmısın yoksa aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrardan tak sorun düzelecektir Artı 0 Eksi
BrighLord dedi: Önceden kopmuyodu. Dün başladı bu olay. Martta bu. Mart değil kart yazıcaktım Genişletmek için tıkla... Normal olarak driverini indirip kurarmısın yoksa aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrardan tak sorun düzelecektir