Merhabalar öncelikle.Bu forumdaki ilk soru başlığımı açıyor olacağım.Daha önceden hiçbir soru başlığı oluşturmadım.Hatalarım olursa affınıza sığınıyorum
Kali linuxa daha yeni geçiş yaptım ve program kurma konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Deb uzantılı program kurmak gayet kolay ama şu tar.gz tar.xz gibi uzantılı dosyaların hiç birini kurmayı başaramadım.Özellikle javayı kurmak için elimden geleni yaptım fakat hiçbir sonuca ulaşamadım.Bunun için internette uzun süre dolaştım anlatılanların hepsini denedim fakat sonu hep hüsranla sonuçlandı.Son olarak javanın tar.gz uzantılı dosyasını alien ile debe dönüştürüp kurmayı denedim bu seferde dosya bozuldu hatasını aldım.
Bana nasıl kurulacağı konusunda yardım ederseniz sevinirim.Ekran kartı yazılımını dahi kuramadım.Ama aynı dosya uzantılarının hepsinin aynı şekilde kurulacağını düşündüğüm için bir kere öğrensem gerisi gelir diye planlıyorum . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Çözümü buldum.Yardimlarinicn çok teşekkür ederim. ./java yazdıktan sonra komutlat çıkıyor oradanda jar dosyası nasıl kurulduğu anlatılıyor. Desteğin için teşekkürler.
Çözümü buldum.Yardimlarinicn çok teşekkür ederim. ./java yazdıktan sonra komutlat çıkıyor oradanda jar dosyası nasıl kurulduğu anlatılıyor. Desteğin için teşekkürler.