Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 19 Aralık 2023 #1 Merhaba, Kali Linux'te ProtonVPN indirmrye çalışınca bu hatayı alıyorum. Deb oalrak kendi sitesinden indirdim ardından install etmeye çalışınca yine locate hatası aldım. ProtonVPN internetimde sıkıntısız çalışıyor.
Merhaba, Kali Linux'te ProtonVPN indirmrye çalışınca bu hatayı alıyorum. Deb oalrak kendi sitesinden indirdim ardından install etmeye çalışınca yine locate hatası aldım. ProtonVPN internetimde sıkıntısız çalışıyor.
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 19 Aralık 2023 #2 Ciddi söylüyorum aç kapa yap düzelir.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 20 Aralık 2023 #3 PIP uzerinden cli paketini kurup kullan, gerek yok kendi sitesinden indirmene.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 20 Aralık 2023 #4 gumbald_amca dedi: PIP uzerinden cli paketini kurup kullan, gerek yok kendi sitesinden indirmene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım acaba?
gumbald_amca dedi: PIP uzerinden cli paketini kurup kullan, gerek yok kendi sitesinden indirmene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım acaba?
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 21 Aralık 2023 #5 Batuhandn dedi: Nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... OpenVPN ve dialog paketlerini indir: apt insall openvpn dialog PIP yoksa apt install python3-pip komutuyla kur. pip3 install protonvpn-cli komutu ile de ProtonVPN'i kurarsin. Kullanmak icin protonvpn yazman yeterli. protonvpn init ile hesap keyini girmen lazim, ondan sonra protonvpn c komutu ile baglanti kurabilirsin.
Batuhandn dedi: Nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... OpenVPN ve dialog paketlerini indir: apt insall openvpn dialog PIP yoksa apt install python3-pip komutuyla kur. pip3 install protonvpn-cli komutu ile de ProtonVPN'i kurarsin. Kullanmak icin protonvpn yazman yeterli. protonvpn init ile hesap keyini girmen lazim, ondan sonra protonvpn c komutu ile baglanti kurabilirsin.