Kali Linux'da yeniyim ama hiçbir bilgim yok

Son bir sorum daha olacak kusura bakmayın arkadaşlar sizide meşgul ettim Linux Mint'te deneyimim ne kadar sürede olur ben hemen Linux da yükselmek istiyorum.

Kali cidden zevkli. Linux'un L'sini bilmeden 1 hafta önce başladım hobi olarak kendi ağımı kırdım.

Kali cidden zevkli. Linux'un L'sini bilmeden 1 hafta önce başladım hobi olarak kendi ağımı kırdım.

Aynı bende bir şey bilmiyorum Linux'la alakalı ama bana hoş geldi Firefox'da falan aşırı hizli biz Win 7 kullanarak ne kadar kendimize acı çektirmişiz.

Hepinize teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın dostlar bu forumu bu yüzden seviyorum

Aslında o Kali ile alakalı değil, içerisinde kurulu olan toollar ile alakalı. Ondaki toolları bütün dağıtımlara kurup, aynı işlemi yapabilirsiniz.

O zaman bir siber güvenlik uzmanı Kali yerine Ubuntu vb de kullanabilir. Kalideki programları indirerek.

Aslında o Kali ile alakalı değil, içerisinde kurulu olan toollar ile alakalı. Ondaki toolları bütün dağıtımlara kurup, aynı işlemi yapabilirsiniz.
Ama hangi tool'u kurmam gerektiğini bilmiyordum. Burada tool'lar hazır gelince kurcalayıp bolca da araştırarak bir şeyler yapabildim öyle bir avantajı oldu.

O zaman bir siber güvenlik uzmanı Kali yerine Ubuntu vb de kullanabilir. Kalideki programları indirerek.

Evet, Kali'nin artısı toolların hazır gelmesi zaten. Başka bir dağıtıma kurmak ile uğraşmak istemeyen kişiler tercih edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…