Kali Linux'ta ASUS USB-AC 58 sürücüsü nasıl kurulur?

spielkiller

Centipat
Daha fazla  
Kali Linux'ta ASUS USB-AC 58 nasıl kurulur? Normal USB Wi-Fi adaptörleri gibi değil galiba birçok yol denedim sanırım bunu kurmak için sürücülerini kurmam gerekli aksi taktirde Kali Linux bunu görmüyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanal makine de mi kullanıyosun yoksa normal ana makine mi?

Adaptörü tanıttın mı sanal makineye tanıtmadan direkt driver kurmaya çalışıyosan kuramazsın zaten.

Tanıttım makineyi görüyor ama kullanamıyorum asıl amacım monitor moda geçip etraftaki ağları görmek. ama bunu yapamıyorum

Tanıttım makineyi görüyor ama kullanamıyorum asıl amacım monitor moda geçip etraftaki ağları görmek. Ama bunu yapamıyorum.

Normalde sürücü kurmana gerek olmuyor bende ben direkt VirtualBox ile USB'den sanal makineye tanıtıp ağ ayarını yapınca direkt Wi-Fi olarak görüyor ve monitör moda geçiyor.

tanıttım bütün usb portlarını denedim yinede sonuç bu ifconfig diyince bu çıkıyor wlan0 yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…